Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar size kotu bir haberim var nelson ile ilgili

Begenilen ve takip edilen bir futbolcu olsa suan en ucuza alabilecekleri bir donem ve kimsenin ilgilendigi yok

Nelson icin bir arkadasla iddaya bile girmistim

5 milyon uzeri giderse 200 euro
1,5-5 arasi 100 euro
0-1,5 giderse 50 euro diye

Bu ayaksizlik ve tek hamlelikle buyuk 5 ligden kimse almaaaaaaz kendinizi kandirmayin

Anca bi umit araplar, ruslar ve amerikalilardan birsey bekleyecegiz

Yaw bg

Begenilen ve takip edilen bir futbolcu olsa suan en ucuza alabilecekleri bir donem ve kimsenin ilgilendigi yok

1,5-5 arasi 100 euro

Bu ayaksizlik ve tek hamlelikle buyuk 5 ligden kimse almaaaaaaz kendinizi kandirmayin

Senin hiç bu iddiaları kazandığın falan oluyor mu

Ya kaan artik kapanmali zaten.
Abdulkerim
Nelsson
Isik kaan
Emin
Ve gelirse denayer. Ideal
Denayer bile bence harcama yapmaya değermi sadece ligli az fikstürlü sezonda emin değilim. o konuda da %50-%50 yim açıkçası. adamı seviyorumda fiyat/performansını bilemiyorum şuan - sakatlık dedikodusu can sıktı

Bu sezon cumhuriyetimizin 100. yılı. Türk futbol tarihindeki en değerli sezon olacak. Bu yüzden masraftan kaçınmamak lazım ve cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmamız lazım. Şikeciler olursa üzülürüm

Bu sezon cumhuriyetimizin 100. yılı. Türk futbol tarihindeki en değerli sezon olacak. Bu yüzden masraftan kaçınmamak lazım ve cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmamız lazım. Şikeciler olursa üzülürüm
sağlam ortasahamız olsun , içinden geçeriz ligin ...geçen sezonda da ortasaha olaydı yarışın içindeydik çok net..

1,5-5 arasi 100 euro

Tamam

Evet senin bu nacizane görüşüne istinaden Danimarka her maç 11 başlatmaya başladı Kjaer sonrası

ya fenerli zanka da oynuyordu danimarkada

1,5-5 arasi 100 euro

Nelsssonun overratedizasyonunun farkında olan nadir renktaşlarımdan birisin kutlarım

Oyuncu takımın iyi oyuncularındansa maliyeti makul gelirse neden yaş olsun ki?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlaşmanın içeriğine bakmak lazım geçtiğimiz yönetim yüzünden ozanwafor 150’ye gitti. oyuncu satmayı bilmiyoruz bu yüzden.

Bu adam Belçika Liginin en iyi stoper olarak geldi. Her türlü Belçika’da alıcı bulacak adamı heleki bu yaşta Arabistana kiraladılar o yüzden çok heveslememek lazım

bugün şu yönetim-okan-cenk ergün toplantısı ne zaman yav. keşke bir kamera olsada böyle toplantıyı gösteren ama ses olmasa.. onu bile izleyeceğim nerdeyse

Bu arada kerem-vargas-yunus üçlüsünün önüne Benzema koysan da şampiyon olamazsın. Kerem yunus kanadından fazlası lazım kanatlara bence

Denayer bile bence harcama yapmaya değermi sadece ligli az fikstürlü sezonda emin değilim. o konuda da %50-%50 yim açıkçası. adamı seviyorumda fiyat/performansını bilemiyorum şuan - sakatlık dedikodusu can sıktı
Cok sikisik fikstür olacak kasim da dk var diye. Ki bonservissiz denayer cok iyi olur

bugün şu yönetim-okan-cenk ergün toplantısı ne zaman yav. keşke bir kamera olsada böyle toplantıyı gösteren ama ses olmasa.. onu bile izleyeceğim nerdeyse

Cengiz döneminde paylaşılan görselde millet tahtayı çözmüştü ruh hastası bizim millet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaan ayhan'a ihtiyacımız var mı ? bence yok - bana hatta hafif overrated adam gibi geliyor.

Mert - yerli sağ bek havuzu berbat olduğu için iyi geliyor zaten
Var bardakcinin ne oynayacagi belli degil kaanin stoperde bir standarti var tr ligi icin yeterli mert sakat cezali olsa sag bek oynar orta sahads eksigin olsa orayi tamamlar kaliteli yerli her zaman lazim ve sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt