Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok sikisik fikstür olacak kasim da dk var diye. Ki bonservissiz denayer cok iyi olur
ben lig arasını oraya denk getirirler düşüncesindeyim yav , öbür türlü tempo açısından enteresan olur oyna oyan DK sında boşluk 1 ay - 3 4 maç yap devre arası boşluk falan.

gelsede karşı çıkmam dediğim gibi - tek kıstasım oraya ayrılacak bütçe ortasah bütçesinden yemesin. yoksa elimizde net 2 oyuna sabitlenen stoper değilde dinlendire dinlendire hepsini kullanacak - gençleride maça çıkaracak halimiz olacaktır.

Cengiz döneminde paylaşılan görselde millet tahtayı çözmüştü ruh hastası bizim millet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok öyle kğıt falan gözükecek yakınlıkta değil - odanın genelini görelim .çay kahve sayısına göre muhabbetin koyuluğunu ölçeriz :D

Kaan Ayhani istemiyorum.
Hiç gerek yok!
Oyle dusunme aldik bir 6 numara 2 tane 8 numara 6 numara 2 ay sakatlandi taylan ve berkana 2 ay dayanabilecekmisin ? 2 ayda ligten koparir bu adamlar bizi

Kaan 3 mevkide de ortalama oynayabiliyor milli takimda gorduk bence mertten bile elzem oyuncu

Yerli rotasyonu:

Yunus
Kerem
Berkan
Emre Akbaba (beklentilerim yüksek)
Bardakci
(Mert Müldür)
Berkan
Emin (?)
Kazimcan (?)
Emre Kilinc
(Umut Bozok veya Halil)
Okan

Söyle bir yerli rotasyonu ile geriye kalan bölgeleri klas yabancilarla doldurursun

Oyle dusunme aldik bir 6 numara 2 tane 8 numara 6 numara 2 ay sakatlandi taylan ve berkana 2 ay dayanabilecekmisin ? 2 ayda ligten koparir bu adamlar bizi

Kaan 3 mevkide de ortalama oynayabiliyor milli takimda gorduk bence mertten bile elzem oyuncu
3 mevkide 10 üzerinden 5 mi istersin yoksa bir mevkide 10 üzerinden 7 mi?

Hadi abi Brozovic ve Skriniar'ı açıklamak için neyi bekliyoruz alooo DURSUN ÖZBEK????!?!?

Arkadaslar size kotu bir haberim var nelson ile ilgili

Begenilen ve takip edilen bir futbolcu olsa suan en ucuza alabilecekleri bir donem ve kimsenin ilgilendigi yok

Nelson icin bir arkadasla iddaya bile girmistim

5 milyon uzeri giderse 200 euro
1,5-5 arasi 100 euro
0-1,5 giderse 50 euro diye

Bu ayaksizlik ve tek hamlelikle buyuk 5 ligden kimse almaaaaaaz kendinizi kandirmayin

Anca bi umit araplar, ruslar ve amerikalilardan birsey bekleyecegiz

Komik 1 yorum. Bu kadar komik fikirleri böyle iddialı üslupla yazmayın bari trajikomik oluyor bu şekilde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin hiç bu iddiaları kazandığın falan oluyor mu

Anti oldugum herkes icin girerim iddaaya
Seninle burak icin girmistik

Kazandinda noldu ayni doneme cundada denk gelmedik ve burak felaketi geldi basimiza

Tum taraftarlar akil tutulmasi yasadi burakda

Aynisi benxe nelsson icinde yasaniyor
Turkish semih herif

Neyini begeniyorsunuz anlamiyorum

Herif resmen gol yedirmr makinasi

Kaan ilgimiz varsa bardakciyi neden aldik? Bedava gelmis olsaydi neyse 2.8 milyon arti bonus verdik. O vakit biraz daha üstüne koyup direkt kaani alsalardi. Cok gereksiz olur iki yerli stopere bonserviz vermek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon cumhuriyetimizin 100. yılı. Türk futbol tarihindeki en değerli sezon olacak. Bu yüzden masraftan kaçınmamak lazım ve cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmamız lazım. Şikeciler olursa üzülürüm
Bence en değerli sezon bizim 100. yılımızdı ondada şampiyon olamayanbir tek biz olduk. Cumhuriyet'in 100. yılı çok değerli fakat futbolla alakasını kuramıyorum.

ben lig arasını oraya denk getirirler düşüncesindeyim yav , öbür türlü tempo açısından enteresan olur oyna oyan DK sında boşluk 1 ay - 3 4 maç yap devre arası boşluk falan.

gelsede karşı çıkmam dediğim gibi - tek kıstasım oraya ayrılacak bütçe ortasah bütçesinden yemesin. yoksa elimizde net 2 oyuna sabitlenen stoper değilde dinlendire dinlendire hepsini kullanacak - gençleride maça çıkaracak halimiz olacaktır.
Yanliz devre arasi kasima alinirsa tam hardcore olur. Avrupada oynayan takimlar bir anda her hafta 3 mac + oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt