Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.523
- 102.603
- 5.238
Türk var mı daha uygun? TR pasaportu olunca direk +1-2m ekleniyor olası bonserviseDaha uygun 1 isim bakılmalı. Cok yuksek rakam 8
Bi oyuncuya 8 verilecekse bu orta saha olmalı bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk var mı daha uygun? TR pasaportu olunca direk +1-2m ekleniyor olası bonserviseDaha uygun 1 isim bakılmalı. Cok yuksek rakam 8
Bi oyuncuya 8 verilecekse bu orta saha olmalı bence.
Bu kafa ile geçen sene Berkan,Cicaldau ve Assuncao aldık.Valla gecen seneyi dusununce bizim orta sahada oynamayacak oyuncu yoktur kaliteli yedek sampiyonluk getirir klube okadar onemliki kaliteli tum yerlileri isterim seneye kontejyan dahada dusecek ozaman hic oyuncu bulamayacagiz hazirlikli olmak lazim cebrail karayel bile dusunulebilir
Brezilyalı ise şu Belçika ligindeki olabilir. Souza mı neydi.Haluk’ların dediği Brezilyalı kimdi acaba? Aklıma takıldı
Halen bos yapiyorsunNelson kapanan takimlarin yildizi
Buyuk takim stoperi degil
Acik alan stoperi veyahut oyun kurulumunda olmamasi gerek stopet
Brezilyalı ise şu Belçika ligindeki olabilir. Souza mı neydi.
Yapma allahin askina ben kaani alalim banko orta saha oynasin demiyorumBu kafa ile geçen sene Berkan,Cicaldau ve Assuncao aldık.
Ne dediler ki?Haluk’ların dediği Brezilyalı kimdi acaba? Aklıma takıldı
Scarpa?Brezilya’danmış.
Mert i yine alırım ya ben. Seviyorum onu.Yapma allahin askina ben kaani alalim banko orta saha oynasin demiyorum
Kaan Ayhan Merti Sol bekte kullanabilmen demek stoperde gerekirse nelsonla oynayabilmesi demek cesitlilik artar hocanin eli guclenir yabanci serbest olsa kaanada mertede tek kurus vermem
Abdülkerim alındı zaten ne diye alacaklar artıkKaan Ayhani istemiyorum.
Hiç gerek yok!
benimde aklıma bu adam geldi - da ondada Serdar Kelleci'nin Kerem elden çıkarsa oraya düşünülecek bu adam demesi geliyor devamlı...ya da 10 No için ortada mı düşünülüyor bilemedim.Scarpa?
Yok scarpa değil dedi.Scarpa?
Bu yönetimin maaş konusunda eli bol görünüyor. Başımızı ağrıtırsa bu husus ağrıtır. Abdülkerim 20'den başlıyor neredeyse.
haklısın hatta 20 milyon lafı alışık olduğumuz bir şey olmadığından enteresan geliyorBu yönetimin maaş konusunda eli bol görünüyor. Başımızı ağrıtırsa bu husus ağrıtır. Abdülkerim 20'den başlıyor neredeyse.
Katılmıyorum kardeş. Cumhuriyet değerleri spor kulüplerinden çok daha önemlidir. Ayrıca şikeciler 100. yılda şampiyon olurlarsa olmayan bir gerçeği daha da konuşup kafa ütülerler.. Atatürk fbliydi ve kurduğu cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olduk falan diye boş yaparlar. O yüzden önlerini kesmemiz bu açıdan da önemli.Bence en değerli sezon bizim 100. yılımızdı ondada şampiyon olamayanbir tek biz olduk. Cumhuriyet'in 100. yılı çok değerli fakat futbolla alakasını kuramıyorum.