Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.483
- 102.563
- 5.238
FT, Botheim ı hiç istemedi ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden bilyonFT, Botheim ı hiç istemedi ki
en son ne zaman patates böreği yedin?
İstifa eder herhalde. Salonda bile olmayan aday olmayan birini nasıl seçebilirler ki?müthiş
Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği kötü dönemin ardından TFF 1. Lig'e düşen Yeni Malatyaspor, başkanlık seçimine gitti. Kongrede bir araya gelen Yeni Malatya camiasında gerginlik yaşandı.
Kamil Göksu'nun konuşması salonu karıştırdı
Play Spor'un haberine göre başkanlık için Kamil Göksu'nun tek aday olarak girdiği seçimde salon karıştı. Göksu'nun "Kimse benden para beklemesin. Benim hiçbir projemde para yok" şeklindeki konuşması tepki çekti.
Göksu çekildi, salonda olmayan Ayboğa başkan seçildi
Kongrede yaşanan gerginliğin ardından üzerindeki baskıdan dolayı Kamil Göksu, adaylıktan çekildi. Göksu'nun çekilmesinin ardından salonda dahi olmayan Aziz Ayboğa, Yeni Malatyaspor'un yeni başkanı olarak seçildi.
en son ne zaman patates böreği yedin?
1 kez bile adı çıkmadı onun bizimlenerden bilyon![]()
dogur kanatmıs simdi baktım ama gedsonda tottenhamda kanat oynuyordu bi cok macta demek istedigim 30 yasında tek özelligi saga sola top atmak olan birine 3.5 vermenin sacma oldugu ofansif hic bi özelligi yok atletizmide iyi durmuyorbu adam kanat oynuyor kardeş
Evet gelelim gerçeklere
Mohammed
Kerem-akbaba-yunus
Berkan-taylan
Pva-marcao-nelsson-boey
Muslera
Reis orasi oyle degelse ligi donunda sallayacaklar herifler valla bu da madalyonun diğer yüzü
SilEvet gelelim gerçeklere
Mohammed
Kerem-akbaba-yunus
Berkan-taylan
Pva-marcao-nelsson-boey
Muslera
rengo kabul et fail bi paylaşım oldu. Gedson 4-5 maç oynamış o da hep yarım devre ya da daha azdogur kanatmıs simdi baktım ama gedsonda tottenhamda kanat oynuyordu bi cok macta demek istedigim 30 yasında tek özelligi saga sola top atmak olan birine 3.5 vermenin sacma oldugu ofansif hic bi özelligi yok atletizmide iyi durmuyor