Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Müzik güzelmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten gelirse 2.yarı yaylanı izleriz gene bu kazmanın yerineAklima gelince cildircam ya , ne carvalhosu be arkadasim, bunu istiyenin aklina edim, birde yerine taylanimi izlemek istiyon diyorlar, sanki birtek os bu var gibi
tamam ama sen bu çocuklarla ilgilenmediğinde bu çocuklar profesyonel sözleşme de alamıyor onların açısından da kötü. yani adamlarla ilgilenmiyorsun 18 yaşına gelmiş profesyonel sözleşme vermiyorsun sonra karagümrüğe gitti diye ayın diyorsun bu da olmaz en başta kendi içimizde halletmek lazımbu altyapiya ciddi hukuki bir surec kazandirmak lazim bu cocuklar elimizden resmen kaciyor bu kadar kolay olmamali
para ise istedikleri aylik maas 30-40 bin lira falandir bizimkiler de asgrai ucret teklif etmesinler yani
Amrabat da bize gelene kadar baya iyiydi lenste aynı şekilde takımın tek iyi adamıydı. Boyd da baya potansiyel vaad ediyordu doğru bir kıstas olmaz benceLigde iş yapmış kanat oyuncuları : Nwakaeme, Trezeguet, Visca
Bir kere ligde iş yaptığı kanıtlanmış kanat oyuncuları yıllarca iyi performans veriyorlar
Bu sene Vargasla Muleka çatır çatır top oynadılar. Ligde denenmişler olmuşlar. Al işte bitanesini, illa FM vari topçu alacaklar tutarsa alkış kopsun diye.
Ben Antalya’daki fernandoyu beğendim bence yeter lig için fernando alıp önüne sanson taliska çekelim
Bu adamla utkucanın ne ilgisi var onu çözemedim. Artık herkes tarafından bilinen görülen bir oyuncuBu Solbakken de tam olmuş oyuncu değil, gene iyi çıkmazsa emre utkucanı kovun gitsin.
Şampiyonluk için bize ham oyuncu değil, olmuş topçular lazım.
Şampiyon olan takımların kanatları : Nwakaeme, Gervinho, Visca, Ghezzal, Larin, Feghouli
tier kaç bu
Fernando bence gayet yeterli net söylüyorum 3 büyüklerde fernando kalitesinde 6 no yol şuanTd transferi gibi olacak iste
Ilginecegiz olmayacak fernando gelecek
Ki avrupamiz yok iyi futbolcuda zor gelir
6 ay sözleşmesi kalmış adama 2m euro verdirecek scout ekibini hortumla döverim.
Fernandoyu araplarda istiyordu yani düşünüldüğü gibi 1- 1.5 a geleceğini sanmıyorum ben uygun olmaz yani en az 2 - 2.2,2.3 ister.Yılda 3-4m euro alacak adamın net şampiyon yapması lazım. Riskleri ve türkiye liginin gerçekleriyle yüzleşmek lazım eğer fernando'ya araplar salça olmadıysa o düşük rakamlara iş görür. okan buruk dururken ne idüğü belirsiz zerbi gibi bi hocaya 4-5m bayılmadıysak yine doğru yolu mecburluktan buluruz umarım
Tier 31
Fernando bence gayet yeterli net söylüyorum 3 büyüklerde fernando kalitesinde 6 no yol şuan