- 1 Haziran 2015
- 27.786
- 19.335
- 2.148
solbakken sakatlıktan çıkmış
geçen hafta dönüp yedekten girmiş
hala 90 dk oynayacak durumda değil herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla renktas maaliyeti az ise bu riske girilir. Benim izlediğim kadarıyla gayet iyi oyuncu. Ne onyekuru gibi tekniği zayıf. Nede ghezzal gibi yavaş. Çalım ve top taşıma iyi. Kuvvetli, ayaklarına hakim bir oyuncu. Bu özelliklerin tümü saydığın adamlarda olsa Tr ye getiremezsin. Tek sıkıntı tecrübe ve görece olarak küçük bir ligden geliyor. Ama scout bu şekilde yapılır zaten. Ha dersenki bana tam hazır adam lazım yıldız. Öyle kanatlar çok pahalı zor alırız. En kötü ihtimal kerem yunus var zaten eğer kerem giderse de bir yerli takviye daha yapılır. Bir şekilde oraya yama olur. Ama bence girilebilecek bir risk ve gelmesini çok isterim
Az evvelEn son ne zaman döner yedin oral
Sakatligi nedirsolbakken sakatlıktan çıkmış
Yerli kalitemiz ne kadar iyi olursa ligde o kadar avantajlı oluruz gerçekten. Mecburi olarak Galatasaray seviyesinden uzak yerli oyuncuları oynatmak var bir de gerçekten 3-4 tane ilk 11 de kaliteli yerli oyuncuyu kullanmak var. Sadece ligde ve kupada mücadele ettiğimiz bu senede kesinlikle yerli kalitemizi arttırmaktan yanayım. Kazımcan, Abdülkerim, Mert Müldür gibi isimler bu yönde çok iyi Yunus,Emin, Okan ve Emre Akbaba nın formda şekilde dönmüş olmaları da avantaj sadece forvet konusunda iyi bir yerli oyuncu eksikliğimiz kalıyor gerçekten dediğin gibiOkan
Mert Emin Abdülkerim Kazımcan
Taylan Berkan
Yunus Akbaba Kerem
Umut
Bozok gelirse yerli transferi tamam olur. Emre Kilinc ve Taylan'i bir sekilde elden cikarabilirsek orta sahaya bir yerli aliriz. Önce türkleri bitirip sonra yabancilara gecis yapabiliriz. Bozok hala beklemede, Trabzon'a gitmek istemiyor belli ki bizi bekliyor.
@Melih Sönmez @Enes Dalmış
Bu herife çok uyuz oluyorum nedenseCandaş TV100'e mi transfer olmuş.
aralıkta kontratı bitiyor görünüyor. o nedenle fiyatı düşük herhaldeBana inandırıcı gelmeyen de 2m euro olması fiyatının. 23 yaşına gelmiş en yüksek piyasa değeri 2 m euro olan oyuncu saçma geliyor bana, ciddi defoları olması lazım.
Bizim Yunus sadece Adanada oynayarak 7.5 m euro yaptı kendini. İskandinav olsa falan 15 m euro değer biçilirdi
gelsin
transfermakt'ta bilek ameliyatı olduğu yazıyor üstat.Sakatligi nedir
Dun roportajini atmistim buraya. Sakatliktan iyi dondugunu soyluyordusolbakken sakatlıktan çıkmış
Ne sıklıkla dısarıdan siparis veriyorsunAz evvel
Sahin beni kiriyorsun
aralıkta kontratı bitiyor görünüyor. o nedenle fiyatı düşük herhalde
Ayda 3 4 sefer dışarıdan yerimNe sıklıkla dısarıdan siparis veriyorsun
85 dk yazmissin bisey anlasilmiyorSahin beni kiriyorsun