Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mahallede bir köy kahvesine gidersin, selamın aleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin çaycıı falan dersin kavga eder çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin bu marcao transferi de öyle bir transfer oldu.

Bir mahallede bir köy kahvesine gidersin, selamın aleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin çaycıı falan dersin kavga eder çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin bu marcao transferi de öyle bir transfer oldu.
Beyinim yandi.

Yerli bek mi var hocam trde sence elle tutulur bi Mert var
Son 5 yılda gelen çok sayıda yabancı bekten de pek bir verim aldığımız söylenemez, onu da bir düşün istersen; yabancı olunca uçmuyor yani...

Kayserili olduğum ve KS maçlarını izlemeye çalıştığım için Onur' u epeyce izledim ve burada da ifade ettiğim üzere, geçen seneye kadar orada burada kiralık gezmesine şaşırdım. Gerçekten iyi futbolcu; ligin en tempolu adamlarından biri idi. Oyun zekasını da gayet yeterli buldum, hücum katkısı tartışılmaz zaten de zannedildiği gibi paldır küldür saldıran, sürekli yerini kaybeden biri de değil. KS da olması, KS un transfer tahtasının kapalı olması bir handikap. Bizim Berna Başkan apaçık GS düşmanı zaten. Başka bir takımda olsa, en fazla 1 milyona biterdi ve çok da memnun olurdum doğrusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt