Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonun gittigi yok şu an,en onemli 2 stoperi birden de satmazsin.bu gerizekalilik olur her takim icin

Serbest kalma bedelini ödeyen bi takim varsa alabilir. 25M sanirim. Aksi durumda kalmali, dedigin gibi dk performansi etkili olacak. + bayagi dengeli bi stoper olmaya basladi.
ona yapacak bir şey yok o maddeyi kullanırlarsa eyvallah - ama attım 15 verelim falan filan , aman diyeyim sonra çok diz döveriz.

A takım oyuncuları da rezerv ligde oynayabiliyormuş. 21 yaş altı 3 yabancı da rezerv ligde oynayabiliyormuş

Geçen sene sakatlığı vardı transfermarkt güncellenmemiş
Flashscoredan baktim simdi. Arayip tarayip kronigi bulmusuz yine
Screenshot_20220627-002648_Samsung Internet.webp

geçen sene taylan piyasa yapmışken satmayı düşünmedik bu sene dip yaptı. bunları düşünmek lazım. marcao’nun ayrılacağı iki senedir belli yerine hazırlık çoktan yapılmalıydı.

gerçi 18 tane yönetim ve td değişti kim planlayacak

Danirmakanın gruptan çıkması halinde (hele hele bunda katıkısı olursa somut şekilde performansta) - ingiltereden zır zır ararlar. DK bitmeden bile ararlar.

Ayrica, iste Kuzey Avrupa'li olusu, Milli Takim oyuncusu olmasi hali hazirda + yasi bunlar cok buyuk artilari Marcao'ya gore. Dedigin gibi, EPL'de aranan/sevilen bir profil, kafadan. Eldeki altin yumurtalayan kaz aslinda. Disiplin problemi de yok iyi bir profesyonel o yuzden sakin olmaliyiz, tok satici olmaliyiz heleki DK boyunca. Iyi teklif gelir oyuncuda isterse sonraki satistan pay olmak uzere kabul edilebilir bu da en az 20m olmali (nakit) yoksa beklenmeli ki bizimde ihtiyacimiz var. Cunku Marcao gidici.

Birde iste Kuzey Avrupa'li olusu, Milli Takim oyuncusu olmasi hali hazirda + yasi bunlar cok buyuk artilari Marcao'ya gore. Dedigin gibi, EPL'de aranan/sevilen bir profil, kafadan. Eldeki altin yumurtalayan kaz aslinda. Disiplin problemi de yok iyi bir profesyonel o yuzden sakin olmaliyiz, tok satici olmaliyiz heleki DK boyunca. Iyi teklif gelir oyuncuda isterse sonraki satistan pay olmak uzere kabul edilebilir bu da en az 20m olmali (nakit) yoksa beklenmeli ki bizimde ihtiyacimiz var. Cunku Marcao gidici.
bir adım ileri gidiyorum - öyle performansa ingiltereden teklife bile aramazlar 25 M EU opsiyonunu kullanıyoruz (adamlara 19 mu 20 M pound yapıyor galiab akfadan hesap yaptım kabaca - para değil adamlara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt