- 31 Ağustos 2021
- 70.472
- 50.423
- 3.843
forumda bir tivitter muhabiri mi var yoksaBerkay -taylan takasini oglen ben yazdım, boyle bi teklif yapabiliriz diye.aksamina haber diye onumuze koydular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda bir tivitter muhabiri mi var yoksaBerkay -taylan takasini oglen ben yazdım, boyle bi teklif yapabiliriz diye.aksamina haber diye onumuze koydular
Yine sosyal medyaya yön veriyosun beybi.Berkay -taylan takasini oglen ben yazdım, boyle bi teklif yapabiliriz diye.aksamina haber diye onumuze koydular
ona yapacak bir şey yok o maddeyi kullanırlarsa eyvallah - ama attım 15 verelim falan filan , aman diyeyim sonra çok diz döveriz.Serbest kalma bedelini ödeyen bi takim varsa alabilir. 25M sanirim. Aksi durumda kalmali, dedigin gibi dk performansi etkili olacak. + bayagi dengeli bi stoper olmaya basladi.
Flashscoredan baktim simdi. Arayip tarayip kronigi bulmusuz yineGeçen sene sakatlığı vardı transfermarkt güncellenmemiş
Sen mi tweet attın yoksaBerkay -taylan takasini oglen ben yazdım, boyle bi teklif yapabiliriz diye.aksamina haber diye onumuze koydular
E öğlen yazdim ben.omer bayram +2 milyon da verelim dedim yetmezseforumda bir tivitter muhabiri mi var yoksa
hem de dünya kupası öncesi. sadece kupada danimarka üçüncü falan olsa +4m bedel kazanırNelsonun gittigi yok şu an,en onemli 2 stoperi birden de satmazsin.bu gerizekalilik olur her takim icin
Danirmakanın gruptan çıkması halinde (hele hele bunda katıkısı olursa somut şekilde performansta) - ingiltereden zır zır ararlar. DK bitmeden bile ararlar.
Sanson için mi ?Flashscoredan baktim simdi. Arayip tarayip kronigi bulmusuz yine
Ekli dosyayı görüntüle 164792
Berkay ozcan fernando olacak 1 hafta sonraGueye-Ndombele ikilisini duyduktan sonra Carvalho-Sanson ikilisi heyecanlandırmıyor cidden.
Aynen tmde sakatlik bilgileri guncel degilmisSanson için mi ?
bir adım ileri gidiyorum - öyle performansa ingiltereden teklife bile aramazlar 25 M EU opsiyonunu kullanıyoruz (adamlara 19 mu 20 M pound yapıyor galiab akfadan hesap yaptım kabaca - para değil adamlara)Birde iste Kuzey Avrupa'li olusu, Milli Takim oyuncusu olmasi hali hazirda + yasi bunlar cok buyuk artilari Marcao'ya gore. Dedigin gibi, EPL'de aranan/sevilen bir profil, kafadan. Eldeki altin yumurtalayan kaz aslinda. Disiplin problemi de yok iyi bir profesyonel o yuzden sakin olmaliyiz, tok satici olmaliyiz heleki DK boyunca. Iyi teklif gelir oyuncuda isterse sonraki satistan pay olmak uzere kabul edilebilir bu da en az 20m olmali (nakit) yoksa beklenmeli ki bizimde ihtiyacimiz var. Cunku Marcao gidici.
hmmm tatsız oldu - çizittirdim üstünü şimdilik o zmaan. Aşil tendon konusu tatsız orda epey. gerçi uzun sürmemiş ama 4 aylık diz var bideAynen tmde sakatlik bilgileri guncel degilmis