Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben valla bugünkü toplantı sonuna kadar hiç bir habere inanmayacağım..

Elimizde MM Diagne Gomis var - elden çıkmamışlar daha (hadi MM için bonservis ödemesi yapacağız öyle bizim sayılacak tmm ) diğlerleri elden çıkıyor olsa anında haber yapılırdı.

elimizdeki havuzda 3 yabancı forvet dururken hiç bir forvet haberine inanmamak lazım. çok uzun yolu var forvet transferinin (bence)

Mert Müldür tamam haberini yapan herkes Tier 3 ve altına inmeli...

Demekki Aspordaki dedenin avukatla konuştuğu durum ve dün mü işte menajer ile göresen o kanal haklı çıktı- maliyette geri adım atılmıyor , şartlar bu bizde vageçiyoruz. 3 4 gün boyunca alevler sardı tivitteri oldu diye .

"Tier-5paraetmez"

Bu doğrultuda bir çok şeyin nevzat(ya da benzeri adamlar) şişirmesi ya da kaynaklı olduğunu söyleyebilriz rahatlıkla.

durslol.webp

Sürekli de birileriyle anlaşıyoruz anasını satayım.

Herkes Musap olmuş bu transfer döneminde.

bu Tier mier olayi nedir? var mi GSC nin Erden Timurundan bu prefix ile ilgili aciklama...

3 sayfa okudum, Talisca, Ndombele, Seferovic, Livaja, Vargas bide biri daha vardı. Fotosporun 1. Sayfasina döndü ortalıķ.
Reyting potansiyeli olan bütün isimleri yazıyorlar işte. Şuna benzetiyorum transfer dönemini;

10600694513714.webp

geçen Serhan Türk çok acayip bir şey söyledi. Brendforda Halil için bir teklif gelir ve kabul ederlerse biz o teklif - 2 milyon euro verip halili alabiliyormuşuz. Çünkü kiralarken 2 milyon euro ödemişiz ve böyle bir madde koymuşuz çok saçma geldi ama ne bileyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt