- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimmis o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaha alınmaz diye tüzükte kural mı var lan bizim kulüpte?Ne kdr maas verdik biz buna. Buna ardaya bos yere para gomduk herifler yattigi yerden para aldilar. Bide bu durumu sacma sapan uyduruk seylerle savunanlar var
Ads'de Samet iyi bence bu Talha izlediğim maçlarda çok hataya meyilliydi.bu arada tayyip talha iyi bir adam. bjk cımbızlamış anında.
Tamamda tier 5 acimasiz olmus birazkulüp içi haberlerde belkide trasnfer konusunda her şeyi söyleyip sonra ben demiştim yapan bir adam... geçiniz

Hasan'ın dediği gibi gazetedeki S.Çorlu imzalı haberin dalgalanması bu - pirana haber yaptığı için Haluk konuşur akşama - belki "teyit" eder.biraz daha zorlasak mı? 3m daha koparsak 1-2 yerlinin bonservisi çkar
Taliscayla ugrasiyolar hala. 6 yok ulan. 8 yok. Gomduk amator rumene paralari. Berkana 4 milyon bayildik. Ulan nasil bi yapilanma bu, hala orta sahadaki bosluk kapanmadi. Gecen sezon 2 adam aldik. Bu sezon sil bastan 3 adam alacazOrtasaha alınmaz diye tüzükte kural mı var lan bizim kulüpte?
bana göre alayı t4 -t5 de işte...meşguliyet oluyor bize.Tamamda tier 5 acimasiz olmus biraz![]()
kerem demirbay ister misinKimmis o
Her yerdeyiz...Şu genco Faslı birisine benziyor? Yoksa @Can Eroğlu
![]()
Hocam bildiğim kadarıyla yerli statüsünde oynayamıyor yani manasız geliyor banaSu Muriqi neden forvete yazip duruyorsunuz renkdaslar ? Adam yerli statusunde oynuyorsa, uygun bir fiayata alinsin tamam, ama onun disinda ne isimiz var bu adamla.
Savaş Çorlu 15+3 bonus diyor.kim diyor