Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi veren güvenilir değil, bu kişinin çok iyi bir GS'li olduğunu söylüyorlardı. Tabi Acun ile yakınlıkları dolayısıyla soğuk bakarım şahsen hadi Acun'un ortağı olsa bir nebze ama çalışanı sanırım.
Esat acunun kankası değil mi yav aynı zamanda ortaklar galiba çalışan gibi küçük bir pozisiyonda değil diye biliyorum.

tamam da o zaman verilen para değil zaten mevzu şu an euro 17 olmuşken verilen para sorun diyoruz. kur 9 da kaksaydı bukadar büyük problem olmazdı
bence buda ters mantık - misal dolar düşse (lol) A.Bardakçanın maaşı 1 M eurodan başlıyor tırmanmaya mesela (matematikte)

1.2-1.4 falan max teklif edilmesi lazımdı 1 senelik en uzun . kabul etmeseydi , ayrılınırdı anlaşma yok diye kontrat sonunda.

o maaşla 2 sene uzatmak hata idi

Bu musleranın şuçumu ben oraya varıyorum ,anlaşmayıp yallah deselerdi o zaman
musleranın suçu demiyorum zaten. şuan aldığı maaş kur nedeniyle uçuk bir hal almış durumda ve bize katkısı, performansı ile aldığı maaşı haketmiyor. yeni yönetim göndermek istese haksız diyemem bu sebeple

Haberi veren güvenilir değil, bu kişinin çok iyi bir GS'li olduğunu söylüyorlardı. Tabi Acun ile yakınlıkları dolayısıyla soğuk bakarım şahsen hadi Acun'un ortağı olsa bir nebze ama çalışanı sanırım.
Ortağı bu arada. Acun Medya'yı birlikte kurmuşlar. Zaten yıllardır birlikte hazırlıyorlar programları

Erden Timur sistemi çalışıyor - tanımıyorum tam o kadar az izliyorum ki basket artık ... ama 3 mü 4 mü ne adam alındı

Basket.gif

Bu tarz konularda iyi sanki renktaş.

At mı bu adam
Nabak ,çekelim vuralımmı

Diagne maaş +bonservis gibi gerçekler varken ,musleranın maaşı en son konuşulur bence

Anlaşmayıp ziktir çekselerdi o zaman ,özellikle de yabancı muhabbeti varken
Bu mantıkla hiç bir şeye bakamazsın. Kötü üzerinden süreç yönetimi olmaz.

Kerem 900 bin TL maaş alıyordu düne kadar herkese 900 bin ver o zaman.

Muslera 3 senedir cepten yiyor hatta önceye gideyim 2015 sonrası da uzun süre cepten yedi. Avrupa maçlarının genelinde ağzımıza sıçtı.

Efsaneymiş ya hani efsane olan maaşını düşürürdü bu ortamda, bir boka yaramıyorum bari indirim yapayım derdi ama öyle efsaneki paranın köpeği olduğu için 38 yaşına kadar 4er 4er alacak euroları.

Bu mantıkla hiç bir şeye bakamazsın. Kötü üzerinden süreç yönetimi olmaz.

Kerem 900 bin TL maaş alıyordu düne kadar herkese 900 bin ver o zaman.

Muslera 3 senedir cepten yiyor hatta önceye gideyim 2015 sonrası da uzun süre cepten yedi. Avrupa maçlarının genelinde ağzımıza sıçtı.

Efsaneymiş ya hani efsane olan maaşını düşürürdü bu ortamda, bir boka yaramıyorum bari indirim yapayım derdi ama öyle efsaneki paranın köpeği olduğu için 38 yaşına kadar 4er 4er alacak euroları.
Tam tersi de olmaz o mantığın
Efsaneydin kestane oldun yallah da diyemiyoruz ki
Torrent gibi örneğin
Uçarı kaçarı yok bu işin
Benim için efsane bir topçumuz

Serdar Kelleci istihbarat verecekmiş. Clickbait mi emin değilim.

Kendi maaşlarımıza bakarsak ,futbolda birinin herhangi birşeyi hakettiğini düşünmüyorum açılcası 🤣🤣
normal vatandaşla futbolcuları niye kıyaslıyorsun ;D kendi meslektaşları ve takım arkadaşlarıyla kıyaslayınca muslera güncel kur sebebiyle seviyenin çok üstünde kaldı malesef maaş olarak. okadar maaş verilen adam artık senede 15 asist 20 gol falan yapmalı. kaleci için lüks kaçıyor artık o maaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt