Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
gidebilir ingiltereyi seviyor.Sence gider mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidebilir ingiltereyi seviyor.Sence gider mi?
Bu musleranın şuçumu ben oraya varıyorum ,anlaşmayıp yallah deselerdi o zamantamam da o zaman verilen para değil zaten mevzu şu an euro 17 olmuşken verilen para sorun diyoruz. kur 9 da kaksaydı bukadar büyük problem olmazdı
Esat acunun kankası değil mi yav aynı zamanda ortaklar galiba çalışan gibi küçük bir pozisiyonda değil diye biliyorum.Haberi veren güvenilir değil, bu kişinin çok iyi bir GS'li olduğunu söylüyorlardı. Tabi Acun ile yakınlıkları dolayısıyla soğuk bakarım şahsen hadi Acun'un ortağı olsa bir nebze ama çalışanı sanırım.
ortagıEsat acunun kankası değil mi yav aynı zamanda ortaklar galiba çalışan gibi küçük bir pozisiyonda değil diye biliyorum.
Sevdiği ingiltere bence Pl reis.gidebilir ingiltereyi seviyor.
bence buda ters mantık - misal dolar düşse (lol) A.Bardakçanın maaşı 1 M eurodan başlıyor tırmanmaya mesela (matematikte)tamam da o zaman verilen para değil zaten mevzu şu an euro 17 olmuşken verilen para sorun diyoruz. kur 9 da kaksaydı bukadar büyük problem olmazdı
fernando lucas martinssBakayoko
Vidal
Şu adamlarla adımın anılmasına dahi izin vermem.
Gueye de kısmen öyle.
musleranın suçu demiyorum zaten. şuan aldığı maaş kur nedeniyle uçuk bir hal almış durumda ve bize katkısı, performansı ile aldığı maaşı haketmiyor. yeni yönetim göndermek istese haksız diyemem bu sebepleBu musleranın şuçumu ben oraya varıyorum ,anlaşmayıp yallah deselerdi o zaman
Ortağı bu arada. Acun Medya'yı birlikte kurmuşlar. Zaten yıllardır birlikte hazırlıyorlar programlarıHaberi veren güvenilir değil, bu kişinin çok iyi bir GS'li olduğunu söylüyorlardı. Tabi Acun ile yakınlıkları dolayısıyla soğuk bakarım şahsen hadi Acun'un ortağı olsa bir nebze ama çalışanı sanırım.
Bu tarz konularda iyi sanki renktaş.Haberi veren güvenilir değil, bu kişinin çok iyi bir GS'li olduğunu söylüyorlardı. Tabi Acun ile yakınlıkları dolayısıyla soğuk bakarım şahsen hadi Acun'un ortağı olsa bir nebze ama çalışanı sanırım.
Bu mantıkla hiç bir şeye bakamazsın. Kötü üzerinden süreç yönetimi olmaz.At mı bu adam
Nabak ,çekelim vuralımmı
Diagne maaş +bonservis gibi gerçekler varken ,musleranın maaşı en son konuşulur bence
Anlaşmayıp ziktir çekselerdi o zaman ,özellikle de yabancı muhabbeti varken
Kendi maaşlarımıza bakarsak ,futbolda birinin herhangi birşeyi hakettiğini düşünmüyorum açılcasımusleranın suçu demiyorum zaten. şuan aldığı maaş kur nedeniyle uçuk bir hal almış durumda ve bize katkısı, performansı ile aldığı maaşı haketmiyor.
Kendi maaşlarımıza bakarsak ,futbolda birinin herhangi birşeyi hakettiğini düşünmüyorum açılcası![]()

Tam tersi de olmaz o mantığınBu mantıkla hiç bir şeye bakamazsın. Kötü üzerinden süreç yönetimi olmaz.
Kerem 900 bin TL maaş alıyordu düne kadar herkese 900 bin ver o zaman.
Muslera 3 senedir cepten yiyor hatta önceye gideyim 2015 sonrası da uzun süre cepten yedi. Avrupa maçlarının genelinde ağzımıza sıçtı.
Efsaneymiş ya hani efsane olan maaşını düşürürdü bu ortamda, bir boka yaramıyorum bari indirim yapayım derdi ama öyle efsaneki paranın köpeği olduğu için 38 yaşına kadar 4er 4er alacak euroları.
Yuhhhhh
normal vatandaşla futbolcuları niye kıyaslıyorsunKendi maaşlarımıza bakarsak ,futbolda birinin herhangi birşeyi hakettiğini düşünmüyorum açılcası![]()
kendi meslektaşları ve takım arkadaşlarıyla kıyaslayınca muslera güncel kur sebebiyle seviyenin çok üstünde kaldı malesef maaş olarak. okadar maaş verilen adam artık senede 15 asist 20 gol falan yapmalı. kaleci için lüks kaçıyor artık o maaşlarParasi var miAdam fanatik Galatasarayli yaw.