- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
sinirim bozuldu ya,forumda manyadı.neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkincisi.sinirim bozuldu ya,forumda manyadı.neyse
apoya yerli monchi diyebilir miyiz?Kendi kendinizi gaza getirmeyin.
Monchi önce oyuncuyla anlaşır ve miktarı düşürür bu yolla. Abdürrahim de benzer yöntemi uyguladığı için tüm Anadolu kulüpleri bize düşman oldu. Marcao'nun karakterli durması gerekiyor fiyat belli ödeyen alır.
inandığımdan değil sergy yav , üstad sormuş ya kaçırsak ağlarmıyız diye - o senaryoya hitaben "velevki kaçrıdık romaay gitti" diyorum.7 haziran haber
Galatasaray taraftar sayfaları bile 7 haziran tarihli solbakken haberi veriyo,medyadan ne bekliyosunuz
marcao bu fiyatlara gidecektir hazır olalım
Cenk hariç hiç birinin bedeli doğru değildi o yüzden bahsi geçen klüpler batıyor birinin borcu 6 milyar birinin 4 milyarBi halta yaramayan avrupaya gidip kestane olan topçuları 20 milyon eurolara okuttular. Cenk, muriqi ve eljif bu üç topçu 60 milyon euro ediyor. Marcao'nun Avrupa da taş gibi top oynayacağını adım gibi biliyorum. Buna rağmen 12 milyon eurolar için ıkınmak gerekiyor şaka gibi. Ndiaye bile 16 milyon a gitti harbiden rekorun kırılması gerekiyor şu satışta.