Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strum graz 11'im
-------------------batuhan-----------

ali turap----emin bayram--abdulkerim------van anholt

-------------efe akman--- hamza akman---------

beknaz----------emirhan kayar------berk kızıldemir

-------------------eren aydın---------

:sneaky:

ndiaye bile 16 milyona gitti, marcao için 15 az bile sayılır normalde ama 10 milyon falan iyice facia bir iş olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rage2.gif

verin 2M bonservisi bitirin şunu yav ! maaş olarak 1 M minimum bağlıyoruz zaten

bu adam kaçarsa elden sonra biz gidip Vargas'a sulanırsak 4-5M 'Na ..sıkıntı çıkarırım. Tivitter hesabı açtırtmayın bana laf etmek için

Bizim ligde 2 gol atan Muriqi 19 milyona satildiysa gectigimiz sezon Avrupa Ligi'nin en iyi stoperlerinden olan Marcao 20 25'e satilir. Ustelik dunyada solak stoper kitligi var.
Muriqi Kosovalı Lazio o bölgeden çok futbolcu alıyor gerek Arnavut gerek Kosova kökenli olan ayrıca Muriqi milli takımında İngiltere'ye karşı falan oynadığı maçlarla gitti PR yaptı baya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muhabiri bok,duyumcusu bok,taraftar hesabı bok.ta romadan transfer duyumu veriyolar,roma adına.ne zaman bu kadar elden ayaktan düştük biz

bizim ülkeden çıkan oyuncunun piyasası bu diyorsanız ozaman scout transferlerinin falan anlamı yok. marcao, alıp geliştirip satma olayının kralı. bu bile 10-12 milyona giderse fazla bir anlamı yok bence.
Piyasa böyle yapiliyor ama once ucuzdan satman lazım birde giden oyuncunun başarılı olması da lazim sonra burada iş var diyip senin oyuncularına daha fazla bonservisle gelmeye başlıyor takımlar.

Muriqi Kosovalı Lazio o bölgeden çok futbolcu alıyor gerek Arnavut gerek Kosova kökenli olan ayrıca Muriqi milli takımında İngiltere'ye karşı falan oynadığı maçlarla gitti PR yaptı baya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kosova mı daha iyi bir referans yoksa brezilya mı. vedat kazması galaksinin hiç bir yerinde o parayı haketmedi bence ama ya üçkağıt döndü ya da çok iyi pazarlayıp sattılar. marcaoyu 15 milyona satmak için pazarlamaya bile gerek yok, doğal fiyatı zaten en az okadar

Solbakken sadece ben mi bu adama benzettim ?

muhabiri bok,duyumcusu bok,taraftar hesabı bok.ta romadan transfer duyumu veriyolar,roma adına.ne zaman bu kadar elden ayaktan düştük biz
ulan 1 tane muhabir GS liyim diyen muhabir yararımıza çalışmaz mı arakdaş ...tek yaptıkları Alıyoruzları kolpalamak , ya da sinir bozan net olmayan şeyler pyalşmak..harbi sinir sınırını zorluyor.

Yönetime mail mi atsam 1 kişiyi lütfen belirleyin şu tivittercılar yerine ondan haber alalım bari diye..hepsinden tek tek nefret ettim ya.

her yazdığım postta 280 imla hatası yapıyorum klavyem isyan ediyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt