Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao Pedro forvet arkası değil mi hatırladığım kadarıyla direk santrafor değil

Topçu dediğin kaşar olur :) Kreş değiliz biz
yah ,kreş degiliz de ,ilköğretimden bir turlu cikmadik
sanırsın ülkece sürekli avrupadayiz , bizde versene çeyrek falan yapoiyoryz , arada vilareal gibi yari final goruyoruz falan

yere bassa ayaklar şimdiye 3,4 kere mükemmel takımlar ve düzenler kurulurdu
var bir hayalimiz¡¡¡ , gorduk hayalin olmayacagini , gençleşmeye dondurduktu iste

Bu aradığımız adam değil. Zamanında gelen Christian'ın bire bir aynısı gibi. Beğenmedim.

Sanson tam bir 8 numara neyini begenmiyo millet anlamıyorum:) Şutu var. Çalım var hızlı kesici pasları iyi ve ofansta gayet yetenekli:) bir 6 numara sanson ve 10 numara yıldız transferi olursa gayet iyi olur.

benim mesaj zaten 6-8 kalite isim , gerisi no name e devam di zaten
kalite derken de maaşlarda 3,5 falan veremeyiz zaten
üstat ben bir önceki alıntıda yazdım ztn. kaliteli adam=yüksek maaş değil. uygun fiyata da kaliteli adam bulunur ama filtre kalite olmalı direk. genç menç diye ısrarcı olmamak lazım. ha ucuza bulamadın gidip 2 isme o maaşları vermek de batırmaz (bence) talisca gibi 6-7mlerden bahsetmiyorum 2-3 arası maaşlar

emre akbaba - love

👇

emre akbaba- jao pedro var bir hayalimiz.

Evet herif gördü mü gömüyor gibi
Bildiğin Talisca gibi adam ve bu istatistikleri Seri A gibi sert bir ligte yapıyor en önemlisi de tek sezonluk topçu değil 3 senedir çok büyük katkı veriyor ondan öncede son 3 senesi gibi abartılı olmasa da gayet iyi katkıları var. Kulübü düşmemiş olsaydı bırakmazdı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt