Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.182
- 5.690
- 1.983
Joao Pedro forvet arkası değil mi hatırladığım kadarıyla direk santrafor değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yah ,kreş degiliz de ,ilköğretimden bir turlu cikmadikTopçu dediğin kaşar olurKreş değiliz biz
Degil gibi false 9 gibi görünüyor ama false 9 da degil
futbolcu isteDegil gibi false 9 gibi görünüyor ama false 9 da degil
iste buUlan napacaksınız 7 milyonu siz mi veriyonuz ulan tadını çıkarın kaşiteli topçu ucuza olmaz
üstat ben bir önceki alıntıda yazdım ztn. kaliteli adam=yüksek maaş değil. uygun fiyata da kaliteli adam bulunur ama filtre kalite olmalı direk. genç menç diye ısrarcı olmamak lazım. ha ucuza bulamadın gidip 2 isme o maaşları vermek de batırmaz (bence) talisca gibi 6-7mlerden bahsetmiyorum 2-3 arası maaşlarbenim mesaj zaten 6-8 kalite isim , gerisi no name e devam di zaten
kalite derken de maaşlarda 3,5 falan veremeyiz zaten
Bildiğin Talisca gibi adam ve bu istatistikleri Seri A gibi sert bir ligte yapıyor en önemlisi de tek sezonluk topçu değil 3 senedir çok büyük katkı veriyor ondan öncede son 3 senesi gibi abartılı olmasa da gayet iyi katkıları var. Kulübü düşmemiş olsaydı bırakmazdı zaten.Evet herif gördü mü gömüyor gibi
Hea?Kero adminim bu kisaltmayi ben yapsam 2 gün ban yerim tabi ya yine bal tutan parmağını yalıyor adminsin ya Hamouma
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamın tarzı müthiş ama yaşına göre bonservis çok
O zaten yalandı reisTalisca yalan oldu
Knk herkes muhasebeci olmuş deli oluyom ben futbol izlemek istiyorum berkanla taylanın 750 kere top dürtmesini izlemek istemiyomiste bu