Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En ucuzu budur bence reis.Bizim kulüp için fazla olabilir ama o oyuncu için normal fiyat.Onu da cüzdan sallayan başkan düşünsün..
Oyuncu için diyebileceğim hiçbir şey yok zaten, gole bu kadar yakın bir 2. forvet veya 10 numaramızın olması bayağı avantaj olur bizim için. Adam İtalya da son 3 sezonda nerdeyse hiç maç kaçırmadan oynamış ve 48 gol 11 asist yapmış son 3 sezonunda

Bugün Türkiye liginde hangi 2. forvet İtalya da şu gol + asist sayısına ulaşabilir ki? hatta onu geçtim Türkiyeden kaç tane hücum oyuncusu 48 tane maça çıkabilir ki İtalya da?

Oyuncu için diyebileceğim hiçbir şey yok zaten, gole bu kadar yakın bir 2. forvet veya 10 numaramızın olması bayağı avantaj olur bizim için. Adam İtalya da son 3 sezonda nerdeyse hiç maç kaçırmadan oynamış ve 48 gol 11 asist yapmış son 3 sezonunda

Bugün Türkiye liginde hangi 2. forvet İtalya da şu gol + asist sayısına ulaşabilir ki? hatta onu geçtim Türkiyeden kaç tane hücum oyuncusu 48 tane maça çıkabilir ki İtalya da?
Kimse

Cornelius-Gervinho geldi aklıma dediğin gibi sayıları az..

Gelmez beyler Joao Pedro adamın İtalya'da çok piyasası var ordaki takımlar oyuncuya yaşıyla yaklaşmiyor bizim.burda 30 yaşına geldi mi hemen auvvvv yaşlı moruk bu para verilir mi hele bir yorum gördüm 30 yaşındaki adama Sneijder gibi 7 milyon mu vericez diye aradan 10 yıl geçmiş futbol piyasasında 7 milyon çerez niyetine neyse tutmazsa da parası üzmez denilen rakamlar Sneijder'in ölüsü bu dönemde olsa 25 milyona gider Joao Pedroyla ilgili de çok teknik bir Second striker gezgin forvet belli ki hocanın kafasında 4-4-1-1 var ama bizim alabileceğimiz bir adam değil Pedro

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt