- 22 Kasım 2008
- 12.789
- 17.027
- 2.943
Talisca hiçbir zaman gerçek olmadı ki şimdi yalan olsun.Talisca yalan oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca hiçbir zaman gerçek olmadı ki şimdi yalan olsun.Talisca yalan oldu
Talisca'yı aratmaz hatta ondan daha fazla katkı verebilir.Talisca daha iyi oyuncu ama Lig'i önemsemeyebilir diye öyle dedim..Talisca yalan oldu
Oyuncu için diyebileceğim hiçbir şey yok zaten, gole bu kadar yakın bir 2. forvet veya 10 numaramızın olması bayağı avantaj olur bizim için. Adam İtalya da son 3 sezonda nerdeyse hiç maç kaçırmadan oynamış ve 48 gol 11 asist yapmış son 3 sezonundaEn ucuzu budur bence reis.Bizim kulüp için fazla olabilir ama o oyuncu için normal fiyat.Onu da cüzdan sallayan başkan düşünsün..
Abartma yav.Bu aradığımız adam değil. Zamanında gelen Christian'ın bire bir aynısı gibi. Beğenmedim.
KimseOyuncu için diyebileceğim hiçbir şey yok zaten, gole bu kadar yakın bir 2. forvet veya 10 numaramızın olması bayağı avantaj olur bizim için. Adam İtalya da son 3 sezonda nerdeyse hiç maç kaçırmadan oynamış ve 48 gol 11 asist yapmış son 3 sezonunda
Bugün Türkiye liginde hangi 2. forvet İtalya da şu gol + asist sayısına ulaşabilir ki? hatta onu geçtim Türkiyeden kaç tane hücum oyuncusu 48 tane maça çıkabilir ki İtalya da?
TamamBu aradığımız adam değil. Zamanında gelen Christian'ın bire bir aynısı gibi. Beğenmedim.
Cüzdandan verdik cüzdandan. Hala Marcao demeyelim.7 Milyon marcaodan verdik herhalde yada mm yi sattık.
yönetim sanal gündem yaratmada baya basarılı takdir ettim bu dönemde. emziği tuttuşturdu milletin eline arkadaş yurutuyorlar diğer transferleriTalisca hiçbir zaman gerçek olmadı ki şimdi yalan olsun.
Cornelius-Gervinho geldi aklıma dediğin gibi sayıları az..Oyuncu için diyebileceğim hiçbir şey yok zaten, gole bu kadar yakın bir 2. forvet veya 10 numaramızın olması bayağı avantaj olur bizim için. Adam İtalya da son 3 sezonda nerdeyse hiç maç kaçırmadan oynamış ve 48 gol 11 asist yapmış son 3 sezonunda
Bugün Türkiye liginde hangi 2. forvet İtalya da şu gol + asist sayısına ulaşabilir ki? hatta onu geçtim Türkiyeden kaç tane hücum oyuncusu 48 tane maça çıkabilir ki İtalya da?
Tabi cüzdanda olabilir onu unuttuk tamamenCüzdandan verdik cüzdandan. Hala Marcao demeyelim.

üstat pedro gundemini kaçırdım iş ciddi mi yoksa kaynaklar tırt mıCüzdandan verdik cüzdandan. Hala Marcao demeyelim.
cengo başgan poacherin kralını getirmiş bize