Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5.5 m olsun o zaman seni mi kıracağız Canerden👍
ters anlamda demiyorumda düşündürüyor ileri forvet kısımına 7M harcanması (maaş kısmını bilmiyoruz tabi daha)

OS x 2
Boey gidicekse Bek

Ha dersinki elde MM 'ye teklif var - bunu parası ordan çıkıyor - eyvallah

onlar neye varacak onu biraz tereddüt ettirdi açıkçası. Sonra bütçe dahilinde davrandık falan demesineler.

Formayı giyen her topçunun başıımın üstünde yeri var - full desteklerim - gaza gelemedim ama açık diyeyim.

Adettendir
IMG_20220629_005844.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duruş : √
Bakış : √
Şekil : √
Kalite : √
Estetik : √
Zerafet : √
Uyum : √
Heybet: √

Zeka
████████████ 100%
Transfer Cambazı
████████████ 100%
Kudurtucu Tarz
████████████ 100%
Taşaklılık
████████████ 100%
ORTALAMA: 100%

629cbf34ae298b5c354b89a5.jpg
Bir de paralari sacmasa

ben 1 senedir joao pedroyu sitiyoruz diye biliyorum haberlerden.fatih hoca teklif etmiş olabilir okana

Ulan Alex Teixera çıkmasın bu heriften. Geçen sene Teixera içşn yanıyordu buralar. Şimdi panik oldum birden.

2.forvet ve forvet arkası oynayabilyo gibi bu herif.10 numaraya gelmiyor olabilir.

hani joao pedro shomorudov umut bozok düşünülse güzel olur ileri hat.arkalarına da 10 numara koyarız,scarpa vs
İleri hatta olmaz bu tam 10'ya al koy işte. Teknikte bir herif pasları falan iyidir yani. Bunu forvet arakasına koyacaksın serbest gezecek firek en uca koyarsan oyuncuyu kısıtlamış olursun.

İleri hatta olmaz bu tam 10'ya al koy işte. Teknikte bir herif pasları falan iyidir yani. Bunu forvet arakasına koyacaksın serbest gezecek firek en uca koyarsan oyuncuyu kısıtlamış olursun.
4-2-3-1 'de yunusla kerem'in arası diyorsun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt