Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Oyuncu ile anlaşma tamam edemediler bence oyuncu Seri A'da devam etmesi yüksek ihtimal. Yarın öğreniriz zaten eğer bittiyse yarın haberler gelmeye başlar.
oyunucun aldığı maaş düşükmüş (1.4) serie a da maaş beklentisini karşılamayabilirler. ikna edebiliriz 2.5 falan verirsek

Joao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.
gecen sezon ligin en cok top kapan ikinci oyuncusuymus. videoda da kaptıgı toplar var.istatistiklere aldanma bence

jao pedro kadıköyde galibiyet golünü atıyor ve tribünlere doğru şu hareketi yapıyor, var bir hayalimiz

giphy.gif

Joao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.

Ya su istatistik isine gram saygim yok futbolda

Istatistiklere gore ligin en iyi stoperi veysel sari
En iyi beki onur bulut
En iyi dmcsi hadiahmedovic
En iyi kanadi efecan karaca
En iyi forvet umut bozok

Hangisini ilk 11ine koyarsin belki bi haciahmedovici :)

topu önüne alışı şahane,bu konuda kendine has bi stili var gibi.sürekli yapmıs bunu.araya pasları,oyun görüşü çok iyi ve ortaları da güzel.gayet top sürüyo,çalım yeteneği de var.ben cok begendim videoda.ama çok asistini yemişler herifin,belli
İlk mücadelesinde topu mert muldurden kapmasina ne diyorsun

joao pedronun kariyerinde 110 gol 40 asisti var.ve 84 golü italyada gerçekleşmiş.seria b de gencken 13 gol 8 asisti var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt