Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Oyuncu ile anlaşma tamam demediler bence oyuncu Seri A'da devam etmesi yüksek ihtimal. Yarın öğreniriz zaten eğer bittiyse yarın haberler gelmeye başlar.
valla hocam en başta Forvet olarak baktım - o anlamda şutları cılız geldi, goller ortada kalan top gibi falan, ilk beğenmedim dememin nedeni forvet zannetmiş olmamdı

ama forvet arkası için gayet iyi meziyetleri var - oraya zatenbenim üstte bahsettiğim net şut vs olan adam 10-15 lerde oluyor genelde (birde şu talisca muhabbetini kapatmak iyi oalcak olursa , baydı harbi) - bir yandan attım Halil D'ye 4mü 5 mi neyse uğraşılacağına 7 iyi duruyor(ki ben bu mevkiyide ortasaha kabul edenlerdenim)

maaş ve kontrat süreside önemli ama umarım 2Mil üstü bir maaş ile çok uzun süreli kontrat olmaz

adam baya gol atmış lan caglairide.ama çift haneleri 2020de bulmuş.2015te bulsa,şu an juventus,napoli oyuncusuydu hala

pedro bupentza gibi bişey heralde oyun içi istatistikleri ii değil ama habire atmış herif.

pedro bupentza gibi bişey heralde oyun içi istatistikleri ii değil ama habire atmış herif.
italyada 84 gol az buz bişey değil ya.2015te çift haneleri bulsa büyük takımlara atarmıs kapagı.birkaç sezon 8-9 gol ortalama ile oynamıs.toplamda 110 gol 40 asisti var

Ya su istatistik isine gram saygim yok futbolda

Istatistiklere gore ligin en iyi stoperi veysel sari
En iyi beki onur bulut
En iyi dmcsi hadiahmedovic
En iyi kanadi efecan karaca
En iyi forvet umut bozok

Hangisini ilk 11ine koyarsin belki bi haciahmedovici :)
Istatistikler oyuncunun profili hakkinda az cok bilgi veriyor. Oyuncunun iyi veya kotu oldugunu ogrenmek icin 90dklik maclarini izlemek lazim.

Joao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.

Cagliari hücuma her maç birkaç kere anca çıkınca, başkalarına kilit pas atacağıma direkt ben bitireyim demiş galiba reis...

Demek ki medyaya servis edilen tum isimler yalan

Hedef saptiriyorlar transferleri rahat yapmak icin

Hy nin dedigi gibi

Hy simdiye kadar uc isim verdi o uc isminde kaynaklarinin hepsi yabanci ztn

Hy tier 1 hak ediyor
gıcık mıcık ama izlediğimiz adamlar tvdeki adamlara göre tutarlı giden o şu ana kadar.

Jao Pedro ismini ilk kez veren @Hasan Çam ahbabımı kutlarım.
İnanın sosyal medyada transfer hesabı açsak forum olarak

Bir çok gazeteciden daha hızlı ve güvenilir bilgi veririz

Bu vesile ile Hasan Çam renktaşımızı tekrardan tebrik ederim ve diğer arkadaşları da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt