Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yaşa yaşlı deniyor bi de...Şampiyon olan bütün takımların ana karakterleri 30 lu yaşlarda olur zaten. Biz yetiştirici kulüp değiliz, 4 e alıp 10a satıcaz diye fbjk şampiyonlukları izleyecek halimiz yok
yetiştirip satma işini 2.planda yine yapabiliriz ama dediğin gibi biz altınorduspor değiliz yarışmacı bir kulübüz. önceliğimiz herzaman şampiyonluk olmalı yetiştiricilik geri planda yapılabilir.

son 3 sezonda 47 gol 11 asist yapıp İtalya milli takımına çağrılmış adamın bir maliyeti olacak elbet. kariyerinde prof 30 maçı olan adama 4m verdik daha 1 sene evvel(yaş farkı var tabi)

30 yaşında herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamların önüne alacağımız forvet çok çok önemli

Joao Pedro, Kerem, Yunus hepsi golcü oyuncular, bu üçünü iyi kullanmak için duvar olabilen, sürekli oyunun içinde birini almak, golcü almaktan çok daha önemli. İyi bir takımla bu üçlüden her biri 15 er atabilir.

Vedat Muriç cuk gibi oturur forvete bence

oyun icinde nasil hocamm , kayip mi oluyor yoksa ortasaha gelip top aliyormu oyun icinde kaliyormu
Suat renktaş daha iyi değerlendirecektir mutlaka

ama benim videolardan gördüğüm kadarıyla

Adam kendi ceza sahasının önüne kadar gelip topu kazanıyor

Yani bence öyle çok silik takılan bir isim değil

Elmander benzetmesini de o yüzden yaptım renktaş

Suat renktaş daha iyi değerlendirecektir mutlaka

ama benim videolardan gördüğüm kadarıyla

Adam kendi ceza sahasının önüne kadar gelip topu kazanıyor

Yani bence öyle çok silik takılan bir isim değil

Elmander benzetmesini de o yüzden yaptım renktaş
insallah oyledir istatistikleri de iyi gorunuyor

genç oyuncu fetişini bırakalım artık nerdeyse küme düşüyorduk. marcao örneğinde olduğu gibi bu ligin fiyatı da belli yani yüksek değil, oyuncu satıp zengin olamayacağımız da belli oldu. altyapımıza önem verip, bütçemizi fazla aşmadan şampiyonluğa oynayacak kadrolar kurmaya bakalım. en az borç bizde, ekonomisi en güçlü kulüp biziz, en çok taraftar bizde dolayısıyla küçülmeye gitmesi gereken en son kulüp de biziz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt