- 12 Haziran 2015
- 36.444
- 32.129
- 2.693
Orta saha transferleri umarım kısa süre içerisinde nihayete ulaşabilir. Tempolu ve skor üretebilen bir orta saha kurgusu bu lig için anahtar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ermst oynadı mi italyadaİtalya'dan gelen oyuncular her zaman ligimizde iş yapmıştım. Ernst geliyor hep aklıma.
Koray günter alt yapı ve menajer ekmeği yiyor. saymaya kalksak süper ligde ilahlastırılan cogu futbolcu orda forma sansı bıle bulamaz.Koray Günter'in bile ilk 11 oynayabildiği bir ligden hayır gelir mi sorarım xD
TamamKoray Günter'in bile ilk 11 oynayabildiği bir ligden hayır gelir mi sorarım xD
Sakson sandım Pedro çıktı

Delici bir dobçu
Guten Morgen Herr OralGuten morgen, iyi nöbetler herkese
Günaydin Admirim duyum yok muSakson sandım Pedro çıktı
Evet haberi yine ilk ben verdim![]()
40 milyon TL verdin, her sene 10 milyon TL ödeniyor.son 3 sezonda 47 gol 11 asist yapıp İtalya milli takımına çağrılmış adamın bir maliyeti olacak elbet. kariyerinde prof 30 maçı olan adama 4m verdik daha 1 sene evvel(yaş farkı var tabi)
sağol bebeğim. Pedro için ne düşünüyorsun?Günaydin Emrah
Guten Morgen Herr Oral
Günaydin Admirim duyum yok mu
![]()
Alan Virginius - Oyuncu profili 26/27
Alan Virginius, 23, Fransa ➤ BSC Young Boys, 2025'den beri ➤ Orta Saha Sol ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 3 Oca 2003, Soisy-sous-Montmorency, Fransawww.transfermarkt.com.tr
U19 avrupa sampiyonasi yari final macinda muthis bir gol atti, gecen de yazmistim 1 yil sozlesmesi kaldi tam bir firsat transferi
Kolpanın adresi olmaya adaysın kingSakson sandım Pedro çıktı
Evet haberi yine ilk ben verdim![]()