Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan sağ bek Ali turalp yedeği işte kim iyiyse o oynar

0

Muldur icin yangin yapmaya gerek yok.

Belkide Yönetim Boey satmak konusunda vazgecmistir. Bilemeyliz. Belki baska bir pozisyona baska bir yerli düsünülüyordur. Bana göre Boeyi satmayip Avrupa sahnesi sürmek cok daha mantakli konusulan rakamlar dogruysa eger.

Ha bu arada özellikle Erden Timur öncesi dönemlerde özellikle febe transferlerini yakindan takip edip kendi yönetimimize söverdim. Bu sene dzeko yu almislar foruma girmesem haberim bile olmayacakti. Daha kimi aldilar bilmiyorum.

Kisacasi artik umrumda bile degil cünkü hersey kendi elimizde.

İcardi rashica yok

Nelsson ve boey yuksek iht gidecek 11in %40i yok neredeyse

Ama bence de acele edilmemeli 2. Forvet haric
Satılmadilar ama daha gidecek diyerek de yok diyemeyiz. Daha ortada somut birsey yok. Forvet konusunda da icardi'yi bekliyoruz işte onun durumuna göre şekillenir. On elemede barış Alper ve zaniolo götürür litvanya takımını da bu kadroyla geçmiyorsak da katilmayalim zaten.

Genelde sampiyon olan takimlar rehavete kapilip bir sonraki sene basarili olamiyor zaten bunu becerebilsek terim donemi gibi lige ambargo koyariz bazen senin isine yaramasada sirf rakibin guclenmesin diye bir kac oyuncuyu uygun bedelle almak ta mantiklidir

Ben ozanida mertide uygun bedelle alirdim aldeki coplerden kurtulurdum
Mitsio yerine ozani dubois yerine merti alirdim hem rakibine gitmez hem sana fayda saglar hemde kontejan sorunu bitmis olur

Ali Turap artık büyüdü sayılır, Okan Hoca beğeniyorsa rotasyonda kullanacaktır...

Berkan Mahmut geldi aklıma, çok kısa süre alabilmiş ve iyi intiba bırakmıştı. Sarıyer' den sonra Bandırma' ya kiralanmış, opsiyonlu 2 yıllığına görünüyor TM de. Sonlara doğru full oynamış, izleyen var mı, nedir durumu?..

Mert Müldür' ün oyun tarzı güven vermiyor bana. Boey gibi defansif dsiplini son derece yüksek bir bekin yerini doldurabileceğini hiç zannetmiyorum...

Ha bu arada özellikle Erden Timur öncesi dönemlerde özellikle febe transferlerini yakindan takip edip kendi yönetimimize söverdim. Bu sene dzeko yu almislar foruma girmesem haberim bile olmayacakti. Daha kimi aldilar bilmiyorum.

Kisacasi artik umrumda bile degil cünkü hersey kendi elimizde.
Kent

Ali Turap artık büyüdü sayılır, Okan Hoca beğeniyorsa rotasyonda kullanacaktır...

Berkan Mahmut geldi aklıma, çok kısa süre alabilmiş ve iyi intiba bırakmıştı. Sarıyer' den sonra Bandırma' ya kiralanmış, opsiyonlu 2 yıllığına görünüyor TM de. Sonlara doğru full oynamış, izleyen var mı, nedir durumu?..

Mert Müldür' ün oyun tarzı güven vermiyor bana. Boey gibi defansif dsiplini son derece yüksek bir bekin yerini doldurabileceğini hiç zannetmiyorum...
Boeyin yerini hicbir turlu dolduramayiz o yuzden en mantiklisi satmamak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt