- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Kaan sağ bekte oynuyor daha iyi olacağı kesin mertten. B.kunda boncuk mu var bununKaan ne alaka sag bekte allah askina mertin mevkisi bek en azindan
Buyuk takimin beki kaan ayhan olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan sağ bekte oynuyor daha iyi olacağı kesin mertten. B.kunda boncuk mu var bununKaan ne alaka sag bekte allah askina mertin mevkisi bek en azindan
Buyuk takimin beki kaan ayhan olamaz
Kerem cok daha iyi bir oyuncu. Kent'in önde oldugu tek nokta hizidir muhtemelen.
5 temmuzda statta yerini alacak mısın?Yarın gidiyorum ulan İzmit'e belki girmem 2 gun rahatlarsin
Bana kalsa en azından bu yıl elde tutalım isterim. Lakin geçenlerde yaptığı açıklama kendisinin buna hiç mi hiç niyetinin olmadığını gösteriyor. Gitti gözüyle bakıyorum...Boeyin yerini hicbir turlu dolduramayiz o yuzden en mantiklisi satmamak![]()
Hull City maçı mi ben dönerim İstanbul'a izamana kadar. Orda olsam kesin giderdim ana. Kocaeli maclarinda kombinem vardı. Sonra bıraktım 8 seneyi gecik kombine almiyorum5 temmuzda statta yerini alacak mısın?
Stoperde bile agir kalan oyuncuyla oynarsin sagbekte aynenKaan sağ bekte oynuyor daha iyi olacağı kesin mertten. B.kunda boncuk mu var bunun
Hocanın kafasının içinde misin ulan sen haStoperde bile agir kalan oyuncuyla oynarsin sagbekte aynen
Hocanin kafasinin ucunda bile olmayan ihtimali konusmaya gerek yok
Bu eleman yine dönmüş yahu
Rashica'yı çok kayıp olarak görmüyrum ben elinde sonunda gelecek takıma ama şuan olmama sebebi kulübünün yüksek bonservis istemesi sizce mantıklı mı 10 milyon bonservis verip almak. Forvet içinde dediğim gibi icardi'nin durumuna göre şekillenir eğer kalma durumu yüksek olursa zaten anlarız ikinci forvet tercihinden. İkinci forvetin haberleri temmuz başı gibi düşer diye düşünüyorumKadrodan en az 2 kişi eksildi icardi Rashica. Elimizdeki santrafor sayısı an itibariyle 0.
Bu eleman yine dönmüş yahu
ben raşit istmedim, bana deme!bunu sileceksin
Temmuz başındayız zaten. Bence 1 santrafor artık gelmeliRashica'yı çok kayıp olarak görmüyrum ben elinde sonunda gelecek takıma ama şuan olmama sebebi kulübünün yüksek bonservis istemesi sizce mantıklı mı 10 milyon bonservis verip almak. Forvet içinde dediğim gibi icardi'nin durumuna göre şekillenir eğer kalma durumu yüksek olursa zaten anlarız ikinci forvet tercihinden. İkinci forvetin haberleri temmuz başı gibi düşer diye düşünüyorum
Adam gibi adam vigorelliZaniolo’nun menajeri Vigorelli:
Zaniolo, olumlu bir tutum ve büyük bir bağlılıkla önemli bir büyüme yolculuğuna çıkıyor. Galatasaray'daki deneyim önemli olduğunu kanıtlıyor. Onu desteklemekten başka bir şey yapmıyoruz. Saha içinde ve dışında dengeyi buldu. İstanbul’da çok iyi gidiyor.”
(DAZN)