Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem cok daha iyi bir oyuncu. Kent'in önde oldugu tek nokta hizidir muhtemelen.

Maalesef süratli futbolcular ligimizde her zaman is görüyor. Baris disinda bizde de gercekten süratli diyebilecegimiz tek bir oyuncu yok. O yüzden Rashica yerine veya arkasina sprinter bir kanat sart

Boeyin yerini hicbir turlu dolduramayiz o yuzden en mantiklisi satmamak :D
Bana kalsa en azından bu yıl elde tutalım isterim. Lakin geçenlerde yaptığı açıklama kendisinin buna hiç mi hiç niyetinin olmadığını gösteriyor. Gitti gözüyle bakıyorum...

Bu bizim spor muhabirlerini falakaya yatiracaksin adamlarin muhabiri mert muldur diyor bir haftaya sozlesme imzaliyor

Ozan tufan deniyor oda haftaya imza atar bizde ucyu tane adam ismi geciyor herkes bir ismi kafasindan atiyor olan biten bir olay yok sabah baskasi aksam baskasi geliyor sonuc sifir

Yanlız Mert Müldür sakatlıktan sonra takımında 3.alternatif durumuna düştü. Alanın elinde patlama durumu da olabilir

Kadrodan en az 2 kişi eksildi icardi Rashica. Elimizdeki santrafor sayısı an itibariyle 0.
Rashica'yı çok kayıp olarak görmüyrum ben elinde sonunda gelecek takıma ama şuan olmama sebebi kulübünün yüksek bonservis istemesi sizce mantıklı mı 10 milyon bonservis verip almak. Forvet içinde dediğim gibi icardi'nin durumuna göre şekillenir eğer kalma durumu yüksek olursa zaten anlarız ikinci forvet tercihinden. İkinci forvetin haberleri temmuz başı gibi düşer diye düşünüyorum

🗣️ Zaniolo’nun menajeri Vigorelli:

Zaniolo, olumlu bir tutum ve büyük bir bağlılıkla önemli bir büyüme yolculuğuna çıkıyor. Galatasaray'daki deneyim önemli olduğunu kanıtlıyor. Onu desteklemekten başka bir şey yapmıyoruz. Saha içinde ve dışında dengeyi buldu. İstanbul’da çok iyi gidiyor.”

🔗 (DAZN)

Rashica'yı çok kayıp olarak görmüyrum ben elinde sonunda gelecek takıma ama şuan olmama sebebi kulübünün yüksek bonservis istemesi sizce mantıklı mı 10 milyon bonservis verip almak. Forvet içinde dediğim gibi icardi'nin durumuna göre şekillenir eğer kalma durumu yüksek olursa zaten anlarız ikinci forvet tercihinden. İkinci forvetin haberleri temmuz başı gibi düşer diye düşünüyorum
Temmuz başındayız zaten. Bence 1 santrafor artık gelmeli

🗣️ Zaniolo’nun menajeri Vigorelli:

Zaniolo, olumlu bir tutum ve büyük bir bağlılıkla önemli bir büyüme yolculuğuna çıkıyor. Galatasaray'daki deneyim önemli olduğunu kanıtlıyor. Onu desteklemekten başka bir şey yapmıyoruz. Saha içinde ve dışında dengeyi buldu. İstanbul’da çok iyi gidiyor.”

🔗 (DAZN)
Adam gibi adam vigorelli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt