- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Kaan Ayhan sağ bek Ali turalp yedeği işte kim iyiyse o oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala gitmiş değil, şampiyonlar ligine gidiyoruz bence alabilirizMert mulduru 2 milyona almamak hatadir hem turk hem iki kanadi yedekleyebiliyor ama fenere gitmesine uzulmedim adam fanatik fenerli
Tosiç ile bulaşma imkanı var artık. Adam ince ince işledi bu planı.Azan Tufan TJK da
Daha kotu bi fikir gormedim hayatimdaKaan Ayhan sağ bek Ali turalp yedeği işte kim iyiyse o oynar
Satılmadilar ama daha gidecek diyerek de yok diyemeyiz. Daha ortada somut birsey yok. Forvet konusunda da icardi'yi bekliyoruz işte onun durumuna göre şekillenir. On elemede barış Alper ve zaniolo götürür litvanya takımını da bu kadroyla geçmiyorsak da katilmayalim zaten.İcardi rashica yok
Nelsson ve boey yuksek iht gidecek 11in %40i yok neredeyse
Ama bence de acele edilmemeli 2. Forvet haric
KentHa bu arada özellikle Erden Timur öncesi dönemlerde özellikle febe transferlerini yakindan takip edip kendi yönetimimize söverdim. Bu sene dzeko yu almislar foruma girmesem haberim bile olmayacakti. Daha kimi aldilar bilmiyorum.
Kisacasi artik umrumda bile degil cünkü hersey kendi elimizde.
Daha kotu bi fikir gormedim hayatimda
Boeyin yerini hicbir turlu dolduramayiz o yuzden en mantiklisi satmamakAli Turap artık büyüdü sayılır, Okan Hoca beğeniyorsa rotasyonda kullanacaktır...
Berkan Mahmut geldi aklıma, çok kısa süre alabilmiş ve iyi intiba bırakmıştı. Sarıyer' den sonra Bandırma' ya kiralanmış, opsiyonlu 2 yıllığına görünüyor TM de. Sonlara doğru full oynamış, izleyen var mı, nedir durumu?..
Mert Müldür' ün oyun tarzı güven vermiyor bana. Boey gibi defansif dsiplini son derece yüksek bir bekin yerini doldurabileceğini hiç zannetmiyorum...
Kaan ne alaka sag bekte allah askina mertin mevkisi bek en azindanMert müldür uçup kaçacak mi sağ bekte
Yarın gidiyorum ulan İzmit'e belki girmem 2 gun rahatlarsinbarış savaş bayram falan dinlemiyor. bugün sal bari bizi
AldıkUlan ben Kaan diyomda biz Kaani aldık mi