- 3 Haziran 2015
- 57.145
- 66.325
- 4.143
Angelino ya ispanyol Ömer bayram denildigine göre
Arjantinli Eren Derdiyok diyecek birisi olma ihtimali beni korkutuyor
Arjantinli Eren Derdiyok diyecek birisi olma ihtimali beni korkutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bağlıyor elimizi ayağımızı bu ucube saçmalık yavÜçüncü yerli kim olur?
Angelino da 3-5-2’de orta sahada yaptı diyebiliriz. Bayağı ortak yanları varÖmer onu orta sahada oynarken yapmisti.
Bize yaşlı 30+ bir defansa gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. Nelsson gitse bile 25 yaş civarı tekrar biri alınabilir orayaalper bey profil-yaş tecrübe olarak yazmıştım wonderkidden ziyade bu tarz profil çok daha uygun olacaktır bu yıl için, eleştirilerinizde haklısınız yani.
de vrij 'de doğru profildi kulup bence doğru yolda nazar değmesin.
nette şöyle bi gezindim siz jones hakkında uyarınca şu tarz isimlerden biri olabilir bunlardada jones gibi durum yok ve maliyet-sakatlık vs olarak en uygun hangisi ise
Coady-Savic-Toloi-Coates mesela.
Angelino ve tecrübeli stoper çok öne götürür bizi bu yıl.
saygı duyuyorum fakat tam zıttını düşünüyorum.Bize yaşlı 30+ bir defansa gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. Nelsson gitse bile 25 yaş civarı tekrar biri alınabilir oraya
Ömer bayramla angelino karşılaştrmak nedir yav.
Görecoguk.Angelino da 3-5-2’de orta sahada yaptı diyebiliriz. Bayağı ortak yanları var![]()
Bilmem de bir iki seneye Grand Slam alacak ismi varberk göl stoper için nawrocki üst sıralarda diyor
bu herifi izleyen var mı
berk göl stoper için nawrocki üst sıralarda diyor
bu herifi izleyen var mı
kabul etmeleri mümkün degil 100+ milyon bekliyordur Levy
Neden olmasın?burak sen mert aydınlının paralel evrendeki halimisin ?