Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sazanov aslanım benim,kimseye geçit vermiyor.kacan gol fenaydı yalnız,kalede kaleci yoktu.gurcistan galibiyeti kacırdı.turladı gurcistan,oley

Arda özelinde bir yorum değildi aslında ama mevcut durumda onunla ilgili çıkan haberlerde de Ajax mevzusu falan ne kadar doğru ama aile ile anlaşamadıkları için bozulduğu yazıyordu. Ailenin yaptığı menajerlikler yıllardır gördüğüm kadarıyla hep sorun çıkartıyor. Zaten bir yere ittirmeleri gerektiğini düşünüyorum, onda bir sorun yok ama önü açık ve teklifler gelirken de abartmadan doğru düzgün anlaşmalar ile geleceğini garantiye almaları gerektiğini de düşünüyorum.

Orta yolu, uçuk isteklerle diretmeden bulmaları gerekiyor. İyi bir menajer ile Arda şu an herkesin kazanabileceği teklifler alabilir bence. Avrupa basınında da zaten ismi çok dillendiriliyor.
Normal koşullarda yüksek maaşlı bir teklif alması mantıksız olur bence, neyi ispat ettiki şu ana dek? Baskı altında çıktığı, iyi oynadığı maç neredeyse yok hep konfor alanında takıldı ee Avrupa kulüpleri bunu görüyor.

Odegaard 17sinde çıktı 25inde potansiyeline anca yaklaştı, Arda’nın da böyle olma ihtimali de var.

Normal koşullarda yüksek maaşlı bir teklif alması mantıksız olur bence, neyi ispat ettiki şu ana dek? Baskı altında çıktığı, iyi oynadığı maç neredeyse yok hep konfor alanında takıldı ee Avrupa kulüpleri bunu görüyor.

Odegaard 17sinde çıktı 25inde potansiyeline anca yaklaştı, Arda’nın da böyle olma ihtimali de var.
Ki bence de top seviyeye çıkacaksa uzun bir sürede gerçekleşecek bu. Ben ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa kulüplerinden ailesinin hayalini kurduğu uçuk sözleşmeleri kapabileceğini sanmıyorum, iş paraya kalırsa Ali Koç'un bir yıl daha güzelce bir parasını yerler. 😄 Açıkçası Arda'nın gelişimini merak ediyorum ve gelişebileceği, forma şansının yüksek olacağı bir takıma gitmesini istiyorum. Ağustos'a doğru netleşir zaten nerede olacağı

Basketbol salonu icin de sponsor bulup yapimina en kisa surede baslamak lazim, baslamadikca yapilmiyor

Forma + stat 15 m euro güzel para
32 m tl de hastane veriyor
Socar da sırt kol vs için verecek diyor

sHxIGlp.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt