- 10 Haziran 2019
- 10.018
- 8.580
- 873
Forumda kargaşa var sen cariyeler ile havuz partisi ha? @Keramettin TANRIVERDİ
#yönetemiyorsanızdevredin
#yönetemiyorsanızdevredin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal koşullarda yüksek maaşlı bir teklif alması mantıksız olur bence, neyi ispat ettiki şu ana dek? Baskı altında çıktığı, iyi oynadığı maç neredeyse yok hep konfor alanında takıldı ee Avrupa kulüpleri bunu görüyor.Arda özelinde bir yorum değildi aslında ama mevcut durumda onunla ilgili çıkan haberlerde de Ajax mevzusu falan ne kadar doğru ama aile ile anlaşamadıkları için bozulduğu yazıyordu. Ailenin yaptığı menajerlikler yıllardır gördüğüm kadarıyla hep sorun çıkartıyor. Zaten bir yere ittirmeleri gerektiğini düşünüyorum, onda bir sorun yok ama önü açık ve teklifler gelirken de abartmadan doğru düzgün anlaşmalar ile geleceğini garantiye almaları gerektiğini de düşünüyorum.
Orta yolu, uçuk isteklerle diretmeden bulmaları gerekiyor. İyi bir menajer ile Arda şu an herkesin kazanabileceği teklifler alabilir bence. Avrupa basınında da zaten ismi çok dillendiriliyor.
![]()
Bundesliga: Angelino nach Istanbul?
Wie türkische Medien am Dienstag vermeldeten, steht Angelino kurz vor einem Transfer zu Galatasaray Istanbul. Nach Sky Informationen ist an dem Gerücht nichts dran.sport.sky.de
Ki bence de top seviyeye çıkacaksa uzun bir sürede gerçekleşecek bu. Ben ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa kulüplerinden ailesinin hayalini kurduğu uçuk sözleşmeleri kapabileceğini sanmıyorum, iş paraya kalırsa Ali Koç'un bir yıl daha güzelce bir parasını yerler.Normal koşullarda yüksek maaşlı bir teklif alması mantıksız olur bence, neyi ispat ettiki şu ana dek? Baskı altında çıktığı, iyi oynadığı maç neredeyse yok hep konfor alanında takıldı ee Avrupa kulüpleri bunu görüyor.
Odegaard 17sinde çıktı 25inde potansiyeline anca yaklaştı, Arda’nın da böyle olma ihtimali de var.
Keramettin adminle içiyoruz bekleriz
foto at ve geliyorum
Hakan bana forma sözün vardı, ne oldu o iş ?
Keramettin adminle içiyoruz bekleriz
Belhanda forması![]()