Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.254
- 21.156
- 1.848
20 sene önce serçenin 160 yaptığını gördümHaber öyle diyor. Bunlar her türlü modifikasyonu yapıyor o arabalara, belki görür.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 sene önce serçenin 160 yaptığını gördümHaber öyle diyor. Bunlar her türlü modifikasyonu yapıyor o arabalara, belki görür.
@Tuna Kösebundan 20 sene evvel serçenin 160 yaptığını gördüm
Aslan ava cikmiş
Yok ya düz giden çarpmış önden darbe almış baksana. Barış yandan gelse yandan alırdı darbeyi.Haber öyle diyor. Bunlar her türlü modifikasyonu yapıyor o arabalara, belki görür.
İbre 142 de durmuştur kazadan sonraYok 500 km hızla geliyormuş ne ara ölçmüşler![]()
Serçe daha minimal bir araç Kartal arkası garip şekilde uzayan araç 120 ile savrulur tahminen. Uzaman değilim ama bana göre kartalın 140a çıkması zaten ölüme sebebiyet yerdeki taşa çarpsa takla atar.
Serçe de ek motor mu varbundan 20 sene evvel serçenin 160 yaptığını gördüm
arabadan anlamam. akrabamızda vardı, çocuktum o zaman tırsmıştım hatta, gözümü ibreden ayırmıyordumSerçe de ek motor mu var
Cüneyt abi miCuneyt abi at gibi 10 diye tweet atmisti ama o gun gazi koşusu vardi. Yine de 10 demesi kafa karistirici. Sali gece 1'de rakamlarla RAMS demiş. Kendisinin baskan ile direk iletisimi var, kupayla filan resmi de var. At gibi deyince ilk aklima gelen Aribo
İyi bayramlar güzel sesli adamCüneyt abi mi
1998 yazinda Lada Samara ile 170'i gorduk. Kaportalar bildigin hareket ediyordu. Bu arada yalan olmasin Lada'nin son hizini unuttum. Eger 160 ise 150 ama 180 ise 170 ile gittik. Ceyhan - Iskenderun yolunda. Hatta arabayi kullanan gecen sene Kastamonu selinde bir ailenin once cocuklarini kurtardi sonra aileyi de kurtarayim derken onlarla sele kapılıp kahramanca vefat etti.Serçe daha minimal bir araç Kartal arkası garip şekilde uzayan araç 120 ile savrulur tahminen. Uzaman değilim ama bana göre kartalın 140a çıkması zaten ölüme sebebiyet yerdeki taşa çarpsa takla atar.
Aliskanlik, eskiden twitterda yazisirken hep abi derdimCüneyt abi mi
Bence Barış 142 ile sürüyormuş. Bizimki Kartal'a yandan çarpmış gibi algıladım ben. Büyük ihtimalle adam kırmızıda geçti.Karşı taraf 142 ile sürüyormuş.