Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FzsR6Y6XoAAW7uv

Haber öyle diyor. Bunlar her türlü modifikasyonu yapıyor o arabalara, belki görür.
Yok ya düz giden çarpmış önden darbe almış baksana. Barış yandan gelse yandan alırdı darbeyi.
Direkt olarak giden 142 olduğu aşikar. Diğeri kavşaktan kırmızıda karşıya geçmeye çalışmış 142 ile vurduğunu da zannetmiyorum 142 olsa iki araç birbirine kaynaklanmış olurdu.

Cuneyt abi at gibi 10 diye tweet atmisti ama o gun gazi koşusu vardi. Yine de 10 demesi kafa karistirici. Sali gece 1'de rakamlarla RAMS demiş. Kendisinin baskan ile direk iletisimi var, kupayla filan resmi de var. At gibi deyince ilk aklima gelen Aribo

Cuneyt abi at gibi 10 diye tweet atmisti ama o gun gazi koşusu vardi. Yine de 10 demesi kafa karistirici. Sali gece 1'de rakamlarla RAMS demiş. Kendisinin baskan ile direk iletisimi var, kupayla filan resmi de var. At gibi deyince ilk aklima gelen Aribo
Cüneyt abi mi

Serçe daha minimal bir araç Kartal arkası garip şekilde uzayan araç 120 ile savrulur tahminen. Uzaman değilim ama bana göre kartalın 140a çıkması zaten ölüme sebebiyet yerdeki taşa çarpsa takla atar.
1998 yazinda Lada Samara ile 170'i gorduk. Kaportalar bildigin hareket ediyordu. Bu arada yalan olmasin Lada'nin son hizini unuttum. Eger 160 ise 150 ama 180 ise 170 ile gittik. Ceyhan - Iskenderun yolunda. Hatta arabayi kullanan gecen sene Kastamonu selinde bir ailenin once cocuklarini kurtardi sonra aileyi de kurtarayim derken onlarla sele kapılıp kahramanca vefat etti.

Muslera
Boey Nelson Abdul Angel
Torreira Paredes
Zani Aribo Kerem
Icardi
9 + 2 olsa fena degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt