Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.482
- 10.703
- 1.338
Baturina'ya çok para isterler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir sürü yok. Oku istersen biBiliyorum bunu. Bir sürü alt yapı tesisi var muazzam sistemleri var üstüne yıllık maliyeti 1.5m euro demişlerdi
Dün bizim oyuncumuz gibi 90 dakika izledim. Leş gibi maç'a baturina için katlandim. Genel anlamda baturina'yı begendim. Oyun kuran topu yönlendiren adam baturina'ydi.ciddi sekilde Baturinayi istiyormusuz
Maaşları yüksek oyuncu almak yerine bonservisi yüksek ilerde kar ettirecek bir kaç böyle oyuncu alsak ekonomi yönünden de iyi olur ama zor ihtimalBaturina'ya çok para isterler
bir sürü yok. Oku istersen bi
Jk Gazprom ile anlaşmış, 20 milyon senede vereceklermiş, bizim kulüp nasıl 7,5’a anlaşır len
PS: Sercan yine Jk’lileri yiyor btw. Aynen, Wagner isyanı olmasa sponsor Gazprom’du
Kondogbia marsilyaya gitmedi mi? Hayatları palavraJk Gazprom ile anlaşmış, 20 milyon senede vereceklermiş, bizim kulüp nasıl 7,5’a anlaşır len
PS: Sercan yine Jk’lileri yiyor btw. Aynen, Wagner isyanı olmasa sponsor Gazprom’du
Hırvatların para problemi olduğu için altyapıya yönelmişler aslında. Yetiştirdikleri topçular gibi topçuları ya da alt segmentlerine verecek paraları yok. Alt yapıdan yetiştirip, geliştiriyorlar.Burada da güzel anlatmışlar
![]()
Dinamo Zagreb: The Most Underrated Academy in Europe
Winning 13 out of the last 14 Croatian top-flight league titles, Dinamo Zagreb have continually impressed since taking back the mantle as the Balkan nation’s t…breakingthelines.com
Mert'in bilek kırıldı 1 sezon oynamadı o büyük risk. Mert Müldür riskine mi girilmeli yoksa Mehmet Aydın riskine mi?Mert gereksiz falan olmaz. Risk olsa da alacaksın bu adamları kelepir fiyata geldi zaten.
Stoper çıkışlı versatile yedek işte, 2-3e makul seçenek hem de yerli.
Turap’ı oynatacak olsak ses etmem ama oynatmayacağız biliyorum.
Benim hayalimde gs merkez olduğu, etrafında besleyici olarak 10a yakın alt yapı ve pilot takım olarak alt liglerde olanlar takımlar var. Bir sonraki arda güleri biz çıkarmalıyız havadan 20m az değilHırvatların para problemi olduğu için altyapıya yönelmişler aslında. Yetiştirdikleri topçular gibi topçuları ya da alt segmentlerine verecek paraları yok. Alt yapıdan yetiştirip, geliştiriyorlar.
Bizde hadi onlara göre maddi olarak daha iyiyiz ama geliştirme tarafında da son 2-3 sene haricinde hiç bir şey yoktu.
Kemerburgaz ı yapıyorlar bu senin istediğin için büyük bir adım misal, geriye kalan düzgün hocaları orayı teslim etmek.
Florya'da da 5 ya da 6 saha var9 saha az mı abi, bizde 3 tane saha yok doğru dürüst
Kaappp
Kaappp
Biz zaten kötü olan alt yapı ile emre,arda çıkardık. Arda kötü bir yetenek değil ama şu anki durumunun yarısı medyanın şişirmesiBenim hayalimde gs merkez olduğu, etrafında besleyici olarak 10a yakın alt yapı ve pilot takım olarak alt liglerde olanlar takımlar var. Bir sonraki arda güleri biz çıkarmalıyız havadan 20m az değil
Geçen biri messinin 18 yaşındaki hali ile kıyaslıyordu. Bunlar kafayı yemişBiz zaten kötü olan alt yapı ile emre,arda çıkardık. Arda kötü bir yetenek değil ama şu anki durumunun yarısı medyanın şişirmesi