Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira' nın sergilediği performans net hayal kırıklığı oldu benim için; çok daha iyisini bekliyordum. Defansif yönden giderek artan sıklıkla aciz durumlara düştü. Oyun kurmaya çalışırken hantallığıyla top kaptırdığını, güçsüzlüğü nedeniyle en ufak temasta yığıldığını da çok gördük. En çok da o tecrübede adamdan beklenmeyecek çevre kontrolü zaafiyetine takıldım. FB ye attığı gol hafızalarda yer etti, yoksa ofansif etkinliği de yetersiz; uygun pozisyonda pek çok şutu dağa taşa gönderdiği ne çabuk unutuldu?..

İlk sezonunda -en azından- tereddüt ettirecek performans göstermiş, 31 yaşında ve 3 sezon daha kallavi kontratı olan bir futbolcudan kurtulma imkanı çıkarsa değerlendirilmelidir. Bonservissiz bile olsa geçerli bu dediğim; hele ödenen bonservis kurtarılacaksa kaymağı olur...

Yöneticilerimizin, Sergio' nun yerini dolduramayacakları düşünülüyorsa, diğer mevkiilere doğru tercihler yapacak yetkinlikte de görülmüyor olması gerekir. Madem öyle, para eden kim varsa satılsın, makul maliyetli adamlar alınarak yola devam edilsin. Hiç olmazsa borç yükü azaltılmış olur...
Kallavi ücret ama bonservis 3 milyon. Adam takımdaki tek pasör orta saha. FB maçı dışında adamın kötü gittiğimiz dönemde Kerem’e verdiği nokta asistle Kasımpaşa maçında galibiyeti getirmesi, Konya maçında açılış golünü atması, yine iyi bir maç çıkarmıştı. Jk maçında Icardi’ye yaptığı ortayla 2. Golü attırması. Teklif gelirse değerlendirebilirsin de bu kadar küçük görülen başka bir oyuncu yok. Olmadığı, yedek bırakıldığı maçlarda iki pas yapamadığımızı gördük. Adam önümüzdeki sezonda çizgisini korur, düşüşe geçerse son iki yılı olabilir. Bu kadar telaş gereksiz bence

Weghorst 2. forvet olarak mükemmel olur yanlız.Duruma göre İcardiyle çift forvet de oynatırsın.

Yerli konusunu ciddiye almayan ve ağırdan alan tek kulübüz sanırım ,yerli kadrosunu güçlü yapsak keşke çünkü bu kuralı degistirtmez reiz

Herhalde ben futboldan anlamıyorum. Dün akşam bu Baturina denen arkadaşı izledim hiçbir artısını göremedim. Maksadım muhalefet etmek değil he yanlış anlaşılmasın. Benim mi gözümden kaçtı acaba.?
Sahada pek dikkat çeken bir oyuncu yoktu ki zaten baturina takımı yönlendiriyordu bütün toplara ilk dokunan oyuncuydu fena gelmedi gözüme zaten scout ekibi daha önce çok maçını izlemistir. 1-2 maç ile degerlendirmek yanlış olur.

Kallavi ücret ama bonservis 3 milyon. Adam takımdaki tek pasör orta saha. FB maçı dışında adamın kötü gittiğimiz dönemde Kerem’e verdiği nokta asistle Kasımpaşa maçında galibiyeti getirmesi, Konya maçında açılış golünü atması, yine iyi bir maç çıkarmıştı. Jk maçında Icardi’ye yaptığı ortayla 2. Golü attırması. Teklif gelirse değerlendirebilirsin de bu kadar küçük görülen başka bir oyuncu yok. Olmadığı, yedek bırakıldığı maçlarda iki pas yapamadığımızı gördük. Adam önümüzdeki sezonda çizgisini korur, düşüşe geçerse son iki yılı olabilir. Bu kadar telaş gereksiz bence
Neredeyse eşdeğer maliyetle Paredes konuşuluyor ve mevcut formasyon için çok daha uygun bir profil. Torreira ve Paredes varken de Sergio gereksiz olur. Yerine yenisi alınıp çoğunlukla yedek kalacağı düşünülen 2.9 maaşlı Mertens varken bir de Sergio lüks olmaz mı?..

Tümüyle kötü demiyorum, mevcut kadronun önemli yapı taşlarından biri zaten, talibi çıkmazsa da belki aldığı süre azalarak devam edecektir. Ancak anlaşılıyor ki onun oynadığı bölge için ciddi arayışlar var. Daha iyisi gelecekse yol vermek en iyisi. City veya PSG değiliz..

Yerli kadromuz iyi bence.Şimdi yusufta eklendi.8 tane kaliteli adam var yerli olarak.
Bence iyi değil bunu 2 yıldır söylüyorum büyükler arasında en kotu biziz bence kerem ve apo dışında 11 seviyesinde yerlimiz yok ve biz ilginç bir şekilde yerli değil yabancı peşinde koşuyoruz ,zimbaci ve yalı koç boşuna yerli oyuncu almaya uğraşmıyor özetle biz yanlış yapıyoruz ,boey gidince keşke merti biz alsaydık diyecez ki yasida genc

Saçma. Yabancı siniri yokken türk oyuncu satışı yuksek oldu

Saçma değil bence, sınır olmasaydı kerem baris Alper kazimcan Abdülkerim falan bu kadar düzenli süre bulamazlardi. Ha bu demek değil ki kısıtlama iyi birşey ama böyle de zorlama da olsa yararları var

Mert’i kaptırırsak pişman olacağımızı düşünüyorum. Ayak bileği çatlamıştı yanlış hatırlamıyorsam kronik bir kas sakatlığı yok. Sol beki de yabancı yapacağız gibi duruyor.

Saçma değil bence, sınır olmasaydı kerem baris Alper kazimcan Abdülkerim falan bu kadar düzenli süre bulamazlardi. Ha bu demek değil ki kısıtlama iyi birşey ama böyle de zorlama da olsa yararları var
images (44).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt