Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes i almıcaz . O cepte . Renato sanches i alıcaz gibi hissediyorum . Kesin ona uğraşılıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1688035319109.webp

Şaşırtıcı

Boey ve Nelsson kalıyor mu?
Ne boey gibi sag bek ne nelsson gibi stoper ne de torreira gibi on libero bulabiliriz.

Elimizde tutmak icin her seyi yapmaliyiz, nelssonun serbest kalma bedeli zaten 25, 1 kurus alti olmaz. Boeyi de ayni sekilde 25ten asagi vermemeliyiz

Boey kalmalı en azından 1 sezon daha, avrupa maçlarında tam ihtiyacımız olan profil kolay kolay satmamak lazım.

Ne boey gibi sag bek ne nelsson gibi stoper ne de torreira gibi on libero bulabiliriz.

Elimizde tutmak icin her seyi yapmaliyiz, nelssonun serbest kalma bedeli zaten 25, 1 kurus alti olmaz. Boeyi de ayni sekilde 25ten asagi vermemeliyiz
Ben de öyle düşünüyorum da ilk haberler tak diye ödenip alınacakları yönündeydi. Boey kalacaksa sol bek durumu karışır sanki.

Evet Boey mevzusu yalan oldu gibi gözüküyor. Sonlara doğru belki 20 veren çıkar, u21de oynayıp dikkat çekse, hikaye farklı olabilirdi.
Bu konuda mesela Gladbach ile bizim beklentiler benzer yöndeydi. Onlar Manu Koné biz ise Boey iyi oynarsa güzel paralara satarız diye bekliyorduk.

Bizimkisi turnuvadan önce sakatlandı oynayamadö, Koné de geçenki maçta dizinden sakatlandı ve muhtemelen uzun süre oynayamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt