Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harbi bu sene transferde pis sıçacağız hissi gittikce ağır basmaya başladı

forvetimiz yok mesela

yani 2. forvet şuana kadar imzalayabilirdi
3.luk mucadelesi hedefleniyor gibi fazla para harcamayalim borclari kapatalim plani revacta oyuncu satisi yapip 2025-26 sezonu hedef alanacak havasi hakim

Değerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.

Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.
(Haluk Yürekli'nin aksine)

10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
De katelare nerede, zaniolo teklifi nerede, bakasetas nerede? 3 tane duyum verdin 1 tanesi bile tutmadı hala devam mı?

10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
reis arkanda durdum da hep cidden bizimkilerin bir sol beke 10 milyon vermesi imkansız gibi

harbi bu sene transferde pis sıçacağız hissi gittikce ağır basmaya başladı

forvetimiz yok mesela

yani 2. forvet şuana kadar imzalayabilirdi

şu takım sadece iyi bir 1 forvet alsa bile rekorlar kırmış şampiyon kadroya sahip olacak..Hele zaniolo bir form tutarsa o zaman seyre bak rashicadan fazla katkı alırız sağda..
Açıkçası ben uzun süredir bu kadar rahat hissettiğim bir transfer dönemi hatırlamıyorum.. yangıni bırakın fener taraftarı yapsin

Hy vs Ma

De katelare nerede, zaniolo teklifi nerede, bakasetas nerede? 3 tane duyum verdin 1 tanesi bile tutmadı hala sallıyorsunuz.
Ya sizde bir sorun var yada asmaya adam arıyorsunuz, bir oyuncu var ilgi var alınmak zorunda mı durumu da mı ifade etmeyelim, Zaniolo teklifi ilettiğim detayları ile masada ama çocuk gitmek pek istemiyor, kulüpte bu noktada bakıyor henüz duruma, Charles işi şu dakika çözülebilecek bir iş mi ilgi var, uygun şartlara gelir ise kendisi de gelen teklifleri dinleyip istemez ise bize düşer, Bakasetas keza neler yazmışım bir aç bak, şu imza demiş miyim bugüne kadar, sallayıp kazanacağım şey nedir ben kaç senedir bu forumdayım, ne anlatıyorsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt