- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
rogerio üfürme gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen tutarsiz isler. 7-8m euroya guney amerikadan wonderkid sol bek indiririz26 yaşındaki oyuncuya 13 milyon ödeyip neden 25 milyon çıkış maddesi konur ki?
Angelino felan umrumda değil koduğumun santraforunu getirsinler yeter, ön elemeler forvetsiz sürprize açık olur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ingiltereden bekliyoruz iheanacho tarzi bir herifharbi bu sene transferde pis sıçacağız hissi gittikce ağır basmaya başladı
forvetimiz yok mesela
yani 2. forvet şuana kadar imzalayabilirdi
Angelino gelmezse Melikşah banlanacak mı? Takipçisi olacak mısın @Hüsnü Ayabakan
3.luk mucadelesi hedefleniyor gibi fazla para harcamayalim borclari kapatalim plani revacta oyuncu satisi yapip 2025-26 sezonu hedef alanacak havasi hakimharbi bu sene transferde pis sıçacağız hissi gittikce ağır basmaya başladı
forvetimiz yok mesela
De katelare nerede, zaniolo teklifi nerede, bakasetas nerede? 3 tane duyum verdin 1 tanesi bile tutmadı hala devam mı?Değerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.
Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.
(Haluk Yürekli'nin aksine)
10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
As, Angelinoyu almışız üstat.
Ben bu ülkeyi biliyorsam burda eyyam yapılır, fenere öyle 8, 9 şampiyonluk vermezler.Gecmis olsun
reis arkanda durdum da hep cidden bizimkilerin bir sol beke 10 milyon vermesi imkansız gibiDeğerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.
10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
Kaynak Melikşah renktaş.Kaynak? Müthis trans yapmis oluruz rtas
harbi bu sene transferde pis sıçacağız hissi gittikce ağır basmaya başladı
forvetimiz yok mesela
Hy vs MaDeğerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.
Ya sizde bir sorun var yada asmaya adam arıyorsunuz, bir oyuncu var ilgi var alınmak zorunda mı durumu da mı ifade etmeyelim, Zaniolo teklifi ilettiğim detayları ile masada ama çocuk gitmek pek istemiyor, kulüpte bu noktada bakıyor henüz duruma, Charles işi şu dakika çözülebilecek bir iş mi ilgi var, uygun şartlara gelir ise kendisi de gelen teklifleri dinleyip istemez ise bize düşer, Bakasetas keza neler yazmışım bir aç bak, şu imza demiş miyim bugüne kadar, sallayıp kazanacağım şey nedir ben kaç senedir bu forumdayım, ne anlatıyorsun!De katelare nerede, zaniolo teklifi nerede, bakasetas nerede? 3 tane duyum verdin 1 tanesi bile tutmadı hala sallıyorsunuz.