Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top çizgiyi tamamen geçmediğinde nasıl geçmiş sayılmıyorsa bu da onun gibi olabilir. Oyuncunun rakibini tamamen geçip geçmediğine karar vermek topun çizgiyi geçip geçmediğine karar vermekten daha kolay olur.
Tamamda orda bile bin tane tantana cikiyor diye kamera koydular ve golde cizgi ve direk var ayirabilecegin iki oyuncu duz hatta bile degilken bunu kamera bile ayiramaz hersey daha beter olur yari otomatik ofsayt sistemi zaten ofsaytmi degilmi tartismasini bitirecek gereksiz bir hamle

20230701_013907.webp

@Onur Üründül

2 hafta içinde santrafor ve sol bek alacağız noktasındayım ben hala. Esas tehlike aniden Nelsson ve Boey giderse yerleri hemen dolar mı muamma. Boey sakat mı hala o da ayrı mevzu.
Benim valla onceligim o ikisinin gitmesi.Bir yerden başlamak lazım, hiç ucuza alıp yükseğe elden çıkan adamımız oldu mu hatırlamıyorum, en son Ndiayeyi yükseğe satmistik ama ona da iyi para ödemiştik zaten , bir yerden başlamak lazım.Fener falan her sene satış yapıyor bizim de sürdürülebilirlik için doğru zamanda elden çıkarıp, doğru adamları almamız lazım.Ben transfer dönemi başlamadan daha gitti gözüyle bakmıştım bu ikiliye.

3 kulvarda oynuyoruz Avrupa da minimum 12 maç yapar ligimizde 20 takıma yükseldi 38 maç yapar kupada da final hedefliyorsak 5 maç yapar toplam minimum 55 maç var herkes yeterince süre alacak

Barış 4 mevkiyi yedekler döne döne oynar 3 tane forvet gerekiyor 2 tane de yetmez 55 maçı kaldıramaz onlardan biri de Barış olur. En az 4 kanat oyuncusu lazım. Zanilo, Rashica, Kerem, Yunus ve Barış en az 3 tane 10 numara veya 2. Forvet lazım Mertens, Zaniolo, Barış.

Ortalama 25-30 maça yakın süre alacaklar. O yüzden alınacak 2. Forveti doğru seçmek lazım vaktimiz var tavan ücretten alıp sonra pişman olmamak lazım.
Yerli oyunculardan verim almasını bilen bir hocamız var. Abdülkerim ve Kerem'in yanına sezon boyunca zorlanmadan birini ekleyecektir.

Gören de 12-13 oyuncuyla götüreceğimizi sanır. Her maç aynı kadronun çıkması imkansız 55-60 maçta. İlaveten 5 oyuncu değişikliği hakkımızı efektif kullanmalıyız.

4-5 tane dişe dokunur adam alıp kadroy temizlersek önümüz açık. Umut Nayir'i istesek 1 günde bitiririz ama hedef farklı.

Umarım alt yapıdaki gençlerimizde başarılı olur bazıları kampa gidecektir orada da fiziksel ve oyun görüşü olarak gelişirlerse 1-2 isim çıksa bile en az transfer kadar önemli olur. Okan hoca bu açıdan büyük şans rotasyona 1 tane alt yapı oyuncusunu daha sokarsak güzel olacak.

Arif deli olum bu !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli oyunculardan verim almasını bilen bir hocamız var. Abdülkerim ve Kerem'in yanına sezon boyunca zorlanmadan birini ekleyecektir.

Gören de 12-13 oyuncuyla götüreceğimizi sanır. Her maç aynı kadronun çıkması imkansız 55-60 maçta. İlaveten 5 oyuncu değişikliği hakkımızı efektif kullanmalıyız.

4-5 tane dişe dokunur adam alıp kadroy temizlersek önümüz açık. Umut Nayir'i istesek 1 günde bitiririz ama hedef farklı.

O konuda rahatım geçen sene hocanın bu kadar futbolcuyu yönetip idare edip 1-2 futbolcu hariç 21 kişiden tamamen verim alması inanılmaz bir işti. Hele ki 2 kez uzun ara, milli ara, bay araları, seçim araları bunlara rağmen çok fazla sarsılmadık zorlandık ama hep iyi döndük.

Kim oynarsa oynasın güveniyorum transferde de daha iyisini yapabiliyorsak 2 hafta geç bitsin önemli değil mevcut kadrodan su an kimse gitmezse en az play off a kadar idare ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt