- 6 Eylül 2014
- 94.403
- 65.145
- 4.608
Vasfi nerde burdaUmut Gül
Barış Savaş
Kemal Kürek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfi nerde burdaUmut Gül
Barış Savaş
Kemal Kürek
Can Uzun kalmak icin Bayerne bile gitmeyi kabul etmemis. 1. takimla antrenmana cikiyor ve 3 gün önceki hazirlik macinda ilk 11de baslayip gol atmis. O cocuk gelmez sanki. Orda oynama sansi baya yüksek duruyor.
Hocam ben zaten icardi ile oyuncaksak Kerem rashica tarzı adamlar yerine barış Alper Zaha gibi antonio gibi adam istiyorum kenarlara rakibi delsin geçsin kontralardan çok pozisyon bulur icardi gomizin deli attığı sezonda bi kanatta Rodrigez bi kanatta feghouli yada onyekuru vardı iki hızlı kanatla çıktığımız maçları bile hatırlıyorum delik deşik ediyorduk rakibiForvetede Antonio gibi sptinter oyuncu al maçları çok kolay kazan. Eziyet çektik resmen
Alamayız olm Midstjö gitmeden
6 tane yabancı orta saha olur 3 kişilik bölgeye.
Fenere kiralayacaklarYolu acik olsun Ardanin. Dogru kulube kiralanmalı. Turkiye icin buyuk kazanç
1 sezon once Xavi tanimiyordu çocugu
Keremi çok seviyorum fakat çok eziyor abi topu 5 kere top geliyorsa 3-4 ünü eziyor mutlaka hep kontra yiyoruz topu tutamıyorKerem'den daha yetenekli derken? Barış yeteneğinden ziyade atletizm ve patlayacılığıyla fark yaratan bir adam. Eksikliği ise yetenek setinin kısıtlı olması.
Hayalleri büyük olmali insanin... Sevmedigim biri ama takdir etmek lazim
fanatik kuş karı
Hemen kolay mı adam gondermek oliviera gitmezse yedekten o gircek. Berkan yabancı sınırından girecek. O mitzonun yerine aldığın topcu nasıl oynayacakgider yauv birşekil yollarız onu
Umut Gül
Barış Savaş
Kemal Kürek
Irlanda şampiyonluğu mu rtsHayalleri büyük olmali insanin... Sevmedigim biri ama takdir etmek lazim
Yanlis yaparlar.Fenere kiralayacaklar
Bu arda çok salak barcada seneye hiç oynayamaz. Gidicen sevillada oynayacaktin.Fenere kiralayacaklar
Yollamak mesele değil de para kazanmadan yollamak saçmalık olur.gider yauv birşekil yollarız onu