Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sev sevme Arda özel bir yetenek. B*k atmaya gerek yok. Bizde olsa pamuklara sarardık. Başarılı da olacaktık.
Sırf rakipte diye gözü kör edip nefret kusanlari anlamiyorum. Bunu yapanlar 30 35 yasinda adamlar. 18 yasinda cocuga nefret kusuyolar garip gercekten. Fenerli mallar abartiyolar tapiyolar falan benim umurumda dgl. Cocuk saf yetenek.

Ee tamam işte bak tüm bu tezlerin sonucunda gol atmak öyle veya böyle yetenek işi. Boş kaleye atan adamında pozisyon bilgisi iyidir kendini boşa atmıştır mesela. Dünyanın en zorlu liginde belli istatistiklere oynamış adam gelecek 37 yaşındaki Gomisin yerini dolduracak,olay bu kadar basit.

şuda bir gerçek adamın özellikleri bu ligi çağrıştırıyor,güç,hız,dripling
Gomis sadece fizik değildi. 32-33 yaşlarında bile iyi bir bitiriciliği olan golcüydü.
Ligin ilk maçlarında attığı goller bunun göstergesi. Gomis sadece iyi fiziği olduğu için başarılı değildi bizde.
Antonio, atletik ve güçlü bir oyuncu ama kazmanın teki.

Gomis sadece fizik değildi. 32-33 yaşlarında bile iyi bir bitiriciliği olan golcüydü.
Ligin ilk maçlarında attığı goller bunun göstergesi. Gomis sadece iyi fiziği olduğu için başarılı değildi bizde.
Antonio, atletik ve güçlü bir oyuncu ama kazmanın teki.

Antonio için kazma demen tamamen istatistik. Aynı Gomiste PL'de çöp oldu, burda daha derbi golü bile atamadı. Gelirse görürüz ama ben bu ligde iş yapacağına inanıyorumç

Zenci fizikli diye başarı garantisi yok ki, örn. Benjamin Tetteh bi ara Prag bize çakıyordu herif Malatya’ya geldi yokları oynadı

Sırf rakipte diye gözü kör edip nefret kusanlari anlamiyorum. Bunu yapanlar 30 35 yasinda adamlar. 18 yasinda cocuga nefret kusuyolar garip gercekten. Fenerli mallar abartiyolar tapiyolar falan benim umurumda dgl. Cocuk saf yetenek.
Yine de bizim taraftar profili karşı tarafının çok çok üstünde.

Antonio için kazma demen tamamen istatistik. Aynı Gomiste PL'de çöp oldu, burda daha derbi golü bile atamadı. Gelirse görürüz ama ben bu ligde iş yapacağına inanıyorumç
Değil yahu dümdüz kazma adam. Aç izle maçlarını dağlara taşlara vuran birisi.
Gomis ten ziyade Swensea bok gibi takımdı.

Değil yahu dümdüz kazma adam. Aç izle maçlarını dağlara taşlara vuran birisi.
Gomis ten ziyade Swensea bok gibi takımdı.
images (44).webp

2.forvet için antonio maliyetine bağlı olarak gayet iş görebilir daha iyisini zaten yedek oturtamazsın İcardinin yedeğini haaland yapacak halimiz yok herhalde renktaş. Bir ihenacho olabilir ama o da yedek oturmayabilir adam leicester da zaten yılllardır kulübe golcüsüydü. Tekrar bu düzene gelmeyebilir.
Şimdi baktım Antonio o yarım sezonda sadece 2 gol fazla atmış Diagne’den. Ben genel anlamda ikna olmadım şahsen Antonio hem yaşlı hem bitiriciliği zayıf. Atlet EPL süresi artılarıda vardır ama daha iyi isimlere yönelelim derim mümkünse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt