- 3 Temmuz 2012
- 139.662
- 88.061
- 5.338
orada dur işteHakikaten burda Antonio diagne kiyaslanildi. Burası Benzemayi istemeyenlerin formuydu değil mi yeni hatırladım
burak yılmaz benzemadan iyiydi o dönem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orada dur işteHakikaten burda Antonio diagne kiyaslanildi. Burası Benzemayi istemeyenlerin formuydu değil mi yeni hatırladım
Yoo büyük takım topçusu asla olamaz. Ona bakarsan burakta faydalı oldu ama hicbirzaman begenmedim oyun stiliniEssek dedigin adam olmasa sampiyonluk olamazdik la
Falcao copunden kat kat daha faydaliydi, bonservisi fahis diye gercekleri gormezden gelmeyelim
Sırf rakipte diye gözü kör edip nefret kusanlari anlamiyorum. Bunu yapanlar 30 35 yasinda adamlar. 18 yasinda cocuga nefret kusuyolar garip gercekten. Fenerli mallar abartiyolar tapiyolar falan benim umurumda dgl. Cocuk saf yetenek.Sev sevme Arda özel bir yetenek. B*k atmaya gerek yok. Bizde olsa pamuklara sarardık. Başarılı da olacaktık.
Gomis sadece fizik değildi. 32-33 yaşlarında bile iyi bir bitiriciliği olan golcüydü.Ee tamam işte bak tüm bu tezlerin sonucunda gol atmak öyle veya böyle yetenek işi. Boş kaleye atan adamında pozisyon bilgisi iyidir kendini boşa atmıştır mesela. Dünyanın en zorlu liginde belli istatistiklere oynamış adam gelecek 37 yaşındaki Gomisin yerini dolduracak,olay bu kadar basit.
şuda bir gerçek adamın özellikleri bu ligi çağrıştırıyor,güç,hız,dripling
elon bi boklar yiyor yine kesintwitter sizde de coktu mu
Ogulcan bizde mi hala yaw.Antonio gelmesin Ogulcan mi oynasin arkadaslar
Gomis sadece fizik değildi. 32-33 yaşlarında bile iyi bir bitiriciliği olan golcüydü.
Ligin ilk maçlarında attığı goller bunun göstergesi. Gomis sadece iyi fiziği olduğu için başarılı değildi bizde.
Antonio, atletik ve güçlü bir oyuncu ama kazmanın teki.
transfer donemi yapilacak is mi buelon bi boklar yiyor yine kesin
Yine de bizim taraftar profili karşı tarafının çok çok üstünde.Sırf rakipte diye gözü kör edip nefret kusanlari anlamiyorum. Bunu yapanlar 30 35 yasinda adamlar. 18 yasinda cocuga nefret kusuyolar garip gercekten. Fenerli mallar abartiyolar tapiyolar falan benim umurumda dgl. Cocuk saf yetenek.
Şampiyonlar ligi finali oynadı ondan ovuluyorburda dzeko öven adamlar gelmıs antonyoya laf edıyor!!
eline verdilerŞampiyonlar ligi finali oynadı ondan ovuluyor
Değil yahu dümdüz kazma adam. Aç izle maçlarını dağlara taşlara vuran birisi.Antonio için kazma demen tamamen istatistik. Aynı Gomiste PL'de çöp oldu, burda daha derbi golü bile atamadı. Gelirse görürüz ama ben bu ligde iş yapacağına inanıyorumç
Elon Musk ı kafes dövüşüne davet ediyorum!transfer donemi yapilacak is mi bu
Değil yahu dümdüz kazma adam. Aç izle maçlarını dağlara taşlara vuran birisi.
Gomis ten ziyade Swensea bok gibi takımdı.
Şimdi baktım Antonio o yarım sezonda sadece 2 gol fazla atmış Diagne’den. Ben genel anlamda ikna olmadım şahsen Antonio hem yaşlı hem bitiriciliği zayıf. Atlet EPL süresi artılarıda vardır ama daha iyi isimlere yönelelim derim mümkünse