Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.223
- 51.222
- 3.683
Artık duyumcular Twitter'dan Tiktok'a taşınır yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter bende de çöktü kirve sebebi neymiş?Artık duyumcular Twitter'dan Tiktok'a taşınır yav![]()
Mavi tiki olmayan kullanıcıların hesaplarını sınırlamışlar ama bu karardan geri vazgeçerler kirvem.Tepkiler çok büyük sosyal medyada bu konu üzerine de ondan..Twitter bende de çöktü kirve sebebi neymiş?
23 dk geçmiş admirim yeni gördüö kalktım malesef10 dkya ordayım ısmarlayacaksan
VPN ile çalışmıyor muMavi tiki olmayan kullanıcıların hesaplarını sınırlamışlar ama bu karardan geri vazgeçerler kirvem.Tepkiler çok büyük sosyal medyada bu konu üzerine de ondan..
23 dkda yiyebildim bi pideyi bunlar malzemeyi arttırmışlar
Vpnle 1 alakası yokmuş reis.Mavi tike göre ayarlamışlar siteyi..VPN ile çalışmıyor mu
Hiç izlemedim bilmiyom. Şenol zaten genç oyuncu oynatmiyorBundan bi bok olmaz seneye 2. Lige kiralanir
Ne yani tikimiz yok diye bu mu reva görüldüVpnle 1 alakası yokmuş reis.Mavi tike göre ayarlamışlar siteyi..
Ustalık dönemine girmişsin afferinŞu durumda bile erdeni eleştirenlere kafam girsin
Ulan herif sayesinde elden ayaktan düşmedik millet bizi şamar oğlanına çeviriyodu önceki sene adam bizi geldi şampiyon yaptı ki zaten şampiyonluğun %70 ini erdene yazarım her türlü sanki transfer dönemi bitti de eleştirilere başlando bi durun yav