Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.547
- 9.012
- 2.518
kimi alabiliriz hocam?Bizim sağlam bir as kaleci almamız lazım. Vefa mefa deyip, pragmatik GS dnamıza ayrıkırı davranmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi alabiliriz hocam?Bizim sağlam bir as kaleci almamız lazım. Vefa mefa deyip, pragmatik GS dnamıza ayrıkırı davranmayalım.
kimi alabiliriz hocam?
Bu enterasan bir durum. Bize gelince herkes ölücü. Gerçi Arda’dan sonra bizden çıkıp avrupada iş yapan oyuncu pek olmadı. Bir tek Telles. Bunun etkili olduğunu düşüyorum.Sacha gibi üst düzey bir atlet oyuncu için sıraya girmesi lazımdı kulüplerin nasıl hala daha çökmedi kimse cidden anlayamadım.Ben hemen gider diyordum ama hala daha ciddi ilgilenen kulüp yok.Şaşırtıcı doğrusu menajeri de değiştirmesine rağmen ama ben hala daha gideceğini düşünüyorum ve Sacha'yla beraber büyüyü bozup artık güzel satışlara başlayacağız diye de umut ediyorum.
beğendim alalım![]()
Arijanet Muric - Oyuncu profili 24/25
Arijanet Muric, 26, Kosova ➤ Ipswich Town, 2024'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 7 Kas 1998, Schlieren, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
Şu fenerin ilgenlendiği Livakovic’i beğeniyorum. Onun dışında bir fikrim yok.kimi alabiliriz hocam?
rashica konusunda gedson transferinden ibret almak lazım
o yaz pahalı denilerek 7-8m verilmedi yerine gidip caspera para gömüldü
rashica magnumdur yerine ucuz meybuz alınmamalı
6 milyona toreira almis klubuz acelesi yok 4 milyon ver cekil satsinlar bakalim kim alacak agustosta gelin alir derler 4 milyon bile fazla ben olsam 2 milyon teklif ederdimRashica'ya 4 teklif etmek de bi tık ölücülük olmuş :d
Nerede admirimin tespiti nasıl ulaşabilirim@Uğur İz
gs-fb super cup tespitin muazzam iş reyiz.
yanlız bu eleme maçları o verdiğin takvimde kesin mi? yani atıyorum herhangi bir tarafın erken elenmesi durumunda dahi yine geçerli mi o takvim?
bu arada eminim federasyonda bu işi organize edenler henüz daha fark etmemiştir bu işi :d helal tekrardan.
Fener camiası kalburüstü oyuncularını göklere çıkarır, bizse bizimkileri bir o kadar yerin dibine sokarız. Bence ikisi de yanlış olsa da bizim tutumuz daha yanlış.Morutan bu sene as olursa bile şaşırmam konsantre olursa. Yusuf ise mental açıdan toparlar ve hocayla arasını düzeltirse iş yapar. Bunların dışında Yunusun da yabana atılmaması gerek çok çabuk çöp ilan ettik onu da tekrar kazanmamız lazım.