Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
480

Sacha gibi üst düzey bir atlet oyuncu için sıraya girmesi lazımdı kulüplerin nasıl hala daha çökmedi kimse cidden anlayamadım.Ben hemen gider diyordum ama hala daha ciddi ilgilenen kulüp yok.Şaşırtıcı doğrusu menajeri de değiştirmesine rağmen ama ben hala daha gideceğini düşünüyorum ve Sacha'yla beraber büyüyü bozup artık güzel satışlara başlayacağız diye de umut ediyorum.
Bu enterasan bir durum. Bize gelince herkes ölücü. Gerçi Arda’dan sonra bizden çıkıp avrupada iş yapan oyuncu pek olmadı. Bir tek Telles. Bunun etkili olduğunu düşüyorum.

livakovic turnuvada penaltı kurtardı falan diye daha hypelandı ama muriqi bence bayağı iyi bir kaleci.

raşitsa-muriqi kosovo power

rashica konusunda gedson transferinden ibret almak lazım

o yaz pahalı denilerek 7-8m verilmedi yerine gidip caspera para gömüldü

rashica magnumdur yerine ucuz meybuz alınmamalı

@Uğur İz

gs-fb super cup tespitin muazzam iş reyiz.

yanlız bu eleme maçları o verdiğin takvimde kesin mi? yani atıyorum herhangi bir tarafın erken elenmesi durumunda dahi yine geçerli mi o takvim?

bu arada eminim federasyonda bu işi organize edenler henüz daha fark etmemiştir bu işi :d helal tekrardan.

rashica konusunda gedson transferinden ibret almak lazım

o yaz pahalı denilerek 7-8m verilmedi yerine gidip caspera para gömüldü

rashica magnumdur yerine ucuz meybuz alınmamalı

Rashica iyiydi ama tam yerinde 15 milyon avroluk Zaniolo varken Rashica'ya vereceğimiz parayı daha ihtiyaç duyacağımız birine harcamak bana daha mantıklı geliyor.

Konu dışı alakasız post atmayalım

@Uğur İz

gs-fb super cup tespitin muazzam iş reyiz.

yanlız bu eleme maçları o verdiğin takvimde kesin mi? yani atıyorum herhangi bir tarafın erken elenmesi durumunda dahi yine geçerli mi o takvim?

bu arada eminim federasyonda bu işi organize edenler henüz daha fark etmemiştir bu işi :d helal tekrardan.
Nerede admirimin tespiti nasıl ulaşabilirim

Morutan bu sene as olursa bile şaşırmam konsantre olursa. Yusuf ise mental açıdan toparlar ve hocayla arasını düzeltirse iş yapar. Bunların dışında Yunusun da yabana atılmaması gerek çok çabuk çöp ilan ettik onu da tekrar kazanmamız lazım.
Fener camiası kalburüstü oyuncularını göklere çıkarır, bizse bizimkileri bir o kadar yerin dibine sokarız. Bence ikisi de yanlış olsa da bizim tutumuz daha yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt