Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sergen Zeren jesus icardiyi alırsa

fb taraftarlarının biz senden razıyız hocam gsye darbe vurdun söylemlerini görecegiz

bu durumda ne yaparsın

Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza. Soramıyoruz. Defansa yardım ediyor çünkü.
Şu tabelaya bakıp yorum yapmaktan vazgeçelim artık. Oyunun her alanında katkısı olan komple bir adam Rashica,boey öyle rahat rahat bindirebiliyorsa bunda bile çok katkısı var.

gomis sonrası birkaç yıllık dönemin galatasaray'a maliyeti aşağı yukarı 35-40m euro olmuştu. aynısı olmaması için icardi'ye yıllık 12,5m maaş çok normal.

diagne 13 bonservis + 2,35m maaş*4 yıl
falcao 5m maaş*3 yıl
mitroğlu 1,25m kiralık + 1,9m maaş

Dünyada hiçbir oyuncuya yıllık 12.5m euro maaş vermemiz normal değil.Daha geçen sene belhandaların feghoulilerin 3-4m euro maaşlarının altından kalkamadığımız için Cicaldauları micaldauları doldurduk kadroya ne çabuk unuttunuz?İcardi'ye klüp kasasından verebileceğimiz max para yıllık 5 daha fazlası değil.1 yıllık hasadını 1 günde pavyonda yiyen dayılar gibi davranmaya gerek yok.

F0G0nsuWIAAPstj

Dünyada hiçbir oyuncuya yıllık 12.5m euro maaş vermemiz normal değil.Daha geçen sene belhandaların feghoulilerin 3-4m euro maaşlarının altından kalkamadığımız için Cicaldauları micaldauları doldurduk kadroya ne çabuk unuttunuz?İcardi'ye klüp kasasından verebileceğimiz max para yıllık 5 daha fazlası değil.1 yıllık hasadını 1 günde pavyonda yiyen dayılar gibi davranmaya gerek yok.
gerekirse 20 verilsin

bu artık transfer degil aşk

Yunus , Barış Alper ne yiyorsa aynı onun gibi yemesi ve güçlenmesi gerek.Minik bir kız çocuğu gibi kimseye dokunmadan çalım atma kalmadı artık.

Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza. Soramıyoruz. Defansa yardım ediyor çünkü.
Rashica'yı kim Messi yapmış anlat da öğrenelim, hangi paralel evrenden yazıyorsunuz bu postları anlamak güç. Bahse konu paralel evrende ne hikmetse Yunus da sezon başı çok iyi top oynamış. Aynı şeyi izlemiş olmamız mümkün değil. Kimsenin Rashica çok yetenekli vs dediği yok bu arada en çok isteyenler dahil. Bizdeki performansını geçtim Bundesliga'da iş yapmış adamı her allahın günü boklamak neyin nesi ya ? Bir insanın Rashica ile ne diye bu derece problemi olabilir ?

Rashica'yı kim Messi yapmış anlat da öğrenelim, hangi paralel evrenden yazıyorsunuz bu postları anlamak güç. Bahse konu paralel evrende ne hikmetse Yunus da sezon başı çok iyi top oynamış. Aynı şeyi izlemiş olmamız mümkün değil. Kimsenin Rashica çok yetenekli vs dediği yok bu arada en çok isteyenler dahil. Bizdeki performansını geçtim Bundesliga'da iş yapmış adamı her allahın günü boklamak neyin nesi ya ? Bir insanın Rashica ile ne diye bu derece problemi olabilir ?
hocam nathan redmonda girilmeli mi rashica olmaz ise

Bu arada Icardi transferinin şu anda bitmemesinin nedeni para değil daha fazla tatil yapma isteği. Icardi’ye şu anda 25 versen gelmez. Temmuzun sonuna doğru 5 ver gelir ama. Bunun olacağını taa Nisan ayında söylemiştik.
Wanda ile ben de çok vakit geçirmek isterdim. Gelmemesi doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt