Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blurlu Mülayim Erdem Zanyolo'yu andırıyor

Zaniolo 20’ye satılırsa olmaz. Geçen sezon 30 Milyon Boey satıldı bütçe sorun olmamalı bence 30-40 neyse iki üç futbolcu harcanabilir
Hiç inanmıyorum o herifi 20ye satacağımıza
sağ bekte bu sezon dubois ile idare edip, bütün bütçeyi orta saha transferine aktarma fikri kafamda dönüyor.

şöyle 15-16M euroluk üst seviye bi 8 numara
Dübüa da çok temposuz yaw. 2-3 milyona ham bir genco yok mudur yaw

reis katılıyorum sana fakat burada da pazarlama devreye giriyo kulübün amaçı sportif faaliyetler yürütmek yanlış anlama ama ossuruktan teyyare gsstoredeki ürünler ne kadar pazarlanabiliyo en basiti
bu iş profesyonellerin işi o da babasının hayrına yapmayacak pay isteyecek kurumsal anlamda diğer kulüplere oranla iyiyiz ama o kadar da değil
ev satmak ile store ürünü çok farklı dünyalar ama .

orda becermek lazım.

mesela aynısını fener yapsa 100 tane zengin üyesi 300 tane evi alır 1. günden imzalar.

8-10 milyon euro verilecek sağ beke bundan daha az paraya ismi geçenleri alamazsın zaten.

Konuya ara ara mizah serpiştirelim.

ben kendimden örnek vereyim...apartmanda yöneticiyim.

köpekten nefret eden adam beni deli etti gece gündüz aradı - üstünde yanlız yaşayan emekli kadının köpeği var.

uyutmuyor diyor - oğlum okuluna uykusuz gidiyor diyor..

adama dedimki - bebek ağlasa evlatlık mı verdirelim dedim... error verdi.

iroik kısmı - köpeği olan emekli hanımda bir üst katındakinin balkonundaki rüzgar gülünü şiyaet ediyor "rüzgardan köpeği uyandırıyor geceleri" diye...

yani işin sonucunda- 1 rüzgar gülü söküldü (bunuda daire sahibi yaptı - oturmuyor - boş duruyor daire - uçakla izmirden geldi - söktü ve uçakla izmire geri döndü) - köpek sustu- çocuk uykusunu aldı..

1 ay sonrasında aynı köpek düşmanı adam - asansöre kaka yapmış dedi bana...FOto çekin dedim - unutum dedi.

çok komik yani.

bu ara yüzümü güldüren postlar atıyorsun Onurum
Cansın abim

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt