Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kendimden örnek vereyim...apartmanda yöneticiyim.

köpekten nefret eden adam beni deli etti gece gündüz aradı - üstünde yanlız yaşayan emekli kadının köpeği var.

uyutmuyor diyor - oğlum okuluna uykusuz gidiyor diyor..

adama dedimki - bebek ağlasa evlatlık mı verdirelim dedim... error verdi.

iroik kısmı - köpeği olan emekli hanımda bir üst katındakinin balkonundaki rüzgar gülünü şiyaet ediyor "rüzgardan köpeği uyandırıyor geceleri" diye...

yani işin sonucunda- 1 rüzgar gülü söküldü (bunuda daire sahibi yaptı - oturmuyor - boş duruyor daire - uçakla izmirden geldi - söktü ve uçakla izmire geri döndü) - köpek sustu- çocuk uykusunu aldı..

1 ay sonrasında aynı köpek düşmanı adam - asansöre kaka yapmış dedi bana...FOto çekin dedim - unutum dedi.

çok komik yani.
Müstakil ev candır üstad.

Ya haluk ... diyorsunki yeni transfer açıldı - beklenmeli - trasnfer böle bir şey.

senin orta saha ve sağ bek eksiğin 5 aydır var ... 5 ayın sonucunda en az 4 5 oyunucu ile görüşmüş - listeden silmiş etmişl olman lazım mesela .

diyorsunki beklensin...

1915 de maç izledin mi
246FCF63-5715-458B-B2C6-7930C439AE76.webp

Müstakil ev candır üstad.
yıllardır piyango falan vrusun istiyorum...

bir şekilde şehir içi / ya da uygun lokasyonda 300 m2 falan arazi bulsam ya da davalı döküntü az darieli apartmanda ucuza daireleri alıp arsaya konsam da villa mı yapsam hayalim var...

ben çocukken arka tarafımızda yıkık harabe bina vardı 2 katlı...ama hissedarı falzaydı mirastan falan . 1 adam satın aldı orayı 10 daireleri apartman dikti - 15M dolar yaptı..

küçükken çok ucuza alınırdı orası mesela bu kentsel dönüşüm furyasından önce.

Haluk Abi haber alamayınca negatif basıyor. Şuan o psikolojide gibi geldi bana.

Söylediği şey kendiyle çelişiyor. 6M teklif yapacak ve bitecek. Ama adamlar 10 ve 11 istiyor.

Nasıl bitecek Haluk abi?

benim ilgincime giden..

assignon 11
doue 10 olması (tmm kontrat detayı varda)

8.5 a doue bitebilirse MUAZZAM olur ama isteyen farklı takımlar varken 6 ya falan bitiremezsin, sanmıyorum

Biz bu kafayla devam edersek Ağustos ayında Play-Off maçlarında sağ bek Dubois orta saha Kerem Demirbay ile çıkarız

Bitecek demiyor ki ilk teklifi yapacaklar ve surec baslayacak dedi.
Bilmiyorum bana biraz Hatipoğluyla araları iyi diye yönetimi koruyucu tavırlara giriyorlar gibi geldi.

Rodop 3 senedir kolpalıyor ancak genelde ucu açık “öyle bir 8 numara alacak ki” gibi kolpalıyordu. İsim vererek kolpaladığına şahit olmadım.

Bu kadar piyasası olan takipçileri Roma ve Leipzig olan adam için teklif süresinin Haziran sonuna kadar beklemesi de saçma ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt