Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.649
- 11.087
- 1.838
galatasaray 2015'de mi kuruldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1915 de maç izledin migalatasaray 2015'de mi kuruldu?
BakıyomEn guzel kadınlar basligındaki postuma yorumun?
Menajerin erden timura getirebiliriz diye söyledigi sözlü bir seydi o 1 tane teklif yok kerem için dun dursun baskaninda soyledigi gibi dedi haluk yayında.
Müstakil ev candır üstad.ben kendimden örnek vereyim...apartmanda yöneticiyim.
köpekten nefret eden adam beni deli etti gece gündüz aradı - üstünde yanlız yaşayan emekli kadının köpeği var.
uyutmuyor diyor - oğlum okuluna uykusuz gidiyor diyor..
adama dedimki - bebek ağlasa evlatlık mı verdirelim dedim... error verdi.
iroik kısmı - köpeği olan emekli hanımda bir üst katındakinin balkonundaki rüzgar gülünü şiyaet ediyor "rüzgardan köpeği uyandırıyor geceleri" diye...
yani işin sonucunda- 1 rüzgar gülü söküldü (bunuda daire sahibi yaptı - oturmuyor - boş duruyor daire - uçakla izmirden geldi - söktü ve uçakla izmire geri döndü) - köpek sustu- çocuk uykusunu aldı..
1 ay sonrasında aynı köpek düşmanı adam - asansöre kaka yapmış dedi bana...FOto çekin dedim - unutum dedi.
çok komik yani.
1915 de maç izledin mi
yıllardır piyango falan vrusun istiyorum...Müstakil ev candır üstad.
Bariş için herhalde gerci oda az bir rakam ona30dan aşağı satan haindir diyenler vardı. biri de @Alper Altun

Bilmiyorum Ekin çok gerginim bu sıralar
Bitecek demiyor ki ilk teklifi yapacaklar ve surec baslayacak dedi.Haluk Abi haber alamayınca negatif basıyor. Şuan o psikolojide gibi geldi bana.
Söylediği şey kendiyle çelişiyor. 6M teklif yapacak ve bitecek. Ama adamlar 10 ve 11 istiyor.
Nasıl bitecek Haluk abi?
Orta sahaya isim verdi miBitecek demiyor ki ilk teklifi yapacaklar ve surec baslayacak dedi.
işte dün akşam dedelerin bu adamı söylemesinden sonra her dingilin bitti haberi girmesine illet oldum...Bitecek demiyor ki ilk teklifi yapacaklar ve surec baslayacak dedi.
önce sağ bek ile taraftarı biraz dindirsin diye bakıyormuşmuş yönetim..Orta sahaya isim verdi mi
Öncelik sağbek gibi duruyor ona yogunlaşacaklar gibi diye yorum yaptı. Bir sey demedi orta saha icin. Zaten tominay ve hojbergi istedigimizi söylemisti.Orta sahaya isim verdi mi
Bilmiyorum bana biraz Hatipoğluyla araları iyi diye yönetimi koruyucu tavırlara giriyorlar gibi geldi.Bitecek demiyor ki ilk teklifi yapacaklar ve surec baslayacak dedi.