Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.057
- 25.379
- 3.183
haluk ne diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar sakin olmalı - bu ne yangın ...haluk ne diyor
Bizim halihazırda zaten inşaat projeleri var devam eden. Daha Riva'daki villalar dan 120 küsür var yapılıp satılacak(Ortalama 20 m. liradan 2.5 milyon lira) Mecidiyeköy'deki daire+dükkanların %30'u var. (tahmini 500 m. lira)şampiyon olamadığı anda ekonomik olarak patlıcanı avuçlama vaziyetine düşen camiamızın inşaat yapabilme gibi bir imkanı olduğunu sanmıyorum.
görüyorsunuz kemerburgaz tesislerinin halini. daha orayı bile yapamadık. bir ara stadyum çatısı vardı ama yalan oldu. salon yapacağız diye hayal kuruyoruz hala. ki florya bunlardan çok daha fazlasına mal olacak.
dursun'un florya hususunda haklı olduğunu düşünüyorum.
Kim için?30dan aşağı satan haindir diyenler vardı. biri de @Alper Altun
İlerisi için demiştir onu kendi altyapından saydırabilmen için 3 yıl senin takımında olması lazım 18 yaş ve altı oyuncularda.Bu arada dün Vole’deki Sinan Yılmaz söyledi.
Yasin Özcan’ı alan henüz 18’ini doldurmadığı için bu yaz aldığında Avrupa listelerinde Emin Bayram gibi kendi altyapından yetişme saydırabiliyorsun.
AktürkoğluKim için?
Ne zaman ? Ben en kötü 15 almalıyız dedim hatta biraz zorlarsak 20 bile olabilir. 30 ona kimse vermez.Aktürkoğlu
Recoyla karıştırmış olabilirim knk.Ne zaman ? Ben en kötü 15 almalıyız dedim hatta biraz zorlarsak 20 bile olabilir. 30 ona kimse vermez.
Bunadın mı lanRecoyla karıştırmış olabilirim knk.
Bissaka TR istemiyor demek. 1 aydır hepsi istiyor gibi yazıyordu oysa ki.taraftar sakin olmalı - bu ne yangın ...
Bissaka TR istemiyor (Timurlenk4M tr'de sağ beke verilecek maaş değil yorumu yaptı - çokta haklı)
GS hem assignon hem Doue için rennes'e teklif yapacakmış - yani ikisinden birini istiyoruz diye.
Assignon 11M
Doue 10 M
imiş.
daha teklifi yapmamışız. başlangıç teklifimizde ucundan mezarcı takılarak 6 M olacakmış.
kufretsen daha iyiydiRecoyla karıştırmış olabilirim knk.
Saplıcam ben onaSen bu işlerden uzak dur iyice Adnan Sezgin modunda takılıyorsun şuan
valla anlamadım ikisinden birini öncelikli görüyor olmamız lazım... zaten doue bence çok daha güvenli bir harcama olur ki orda roma ve leipzig var yazılıyor işin içinde - haliyle 6 ya falan bence bitmez 8.5 benim beklentim o konuda.Bissaka TR istemiyor demek. 1 aydır hepsi istiyor gibi yazıyordu oysa ki.
Assignon ve Doue için birinin öncelik olması gerekmiyor mu? Aynı anda kim olursa olsun, topçu başı 6 veriyoruz kibrit çeker gibi pazarlık mı yapacağız yav.
Ha unutmadan. Şu akşam transfer bitmiş gibi son dakika giren dedeler, sonra bunlara çanak tutan burhan ve yakup çınar ciddi şekilde artık taraftar tepkisini hakeder boyuta geldi. Verdikleri yalan yanlış etkileşim haberlerini geçtim, pazarlık sürecine de ayrı zarar veriyor.